13. kolovoza 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Aklea Neon aka. Dorotea Zovko ‘upala’ na Doru 2020.

1 min read
Dora će se održati u Opatiji u dvorani Marino Cvetković, uz izravni prijenos na HTV-u, 29. veljače sljedeće godine.
aklea neon

Zovi ju mama, naziv je skladbe koju će bivša Brevisica, danas Aklea Neon, Osječanima poznata svojim pravim imenom i kao Dorotea Zovko, izvesti na Dori 2020. u Opatiji.

Nakon završenog HRT-ovog natječaja za izbor hrvatske pjesme i predstavnika za pjesmu Eurovizije, Dora 2020., a koji je bio otvoren od 5.11 do 15.12., ocjenjivački sud je odredio 16 skladbi i izvođača, među kojima i našu Osječanku.

Dora će se održati u Opatiji u dvorani Marino Cvetković, uz izravni prijenos na HTV-u, 29. veljače sljedeće godine.

Žiri je odlučio kako na Doru ‘upadaju’ – Marin Jurić Čivro, Goran Karan, Edi Abazi, Mia Negovetić, Colonia, Zdenka Kovačićek, Lorenzo feat Dino Purić & Reper iz sobe, Jure Brkljača, Damir Kedžo, Lorena Bućan, Alen Vitasović & B. Matija Čerina, Aklea Neon, Indira, Nikola Marjanović, Đana i Bojan Jambrošić, ali kako je otkriveno da se Karanova skladba već izvodila, on se povukao, što će otvoriti ‘upad’ jednoj od 4 rezervne skladbe.

– I taaako… prošla na Doru 2020! @klaada333 i ja s pjesmom “Zovi ju mama”. Ako ste mislili da kelj i mali bor neće pjevati s nama, varate se, postoje već te tehnologije. Ako ste mislili da neće biti ‘trancea’ i ‘duba’ – 29.02. zaokružite markerom! – napisala je Aklea Neon na Instagramu po objavi nastupa.

Foto: Instagram

Facebook Comments