15. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Prometna nesreća u Gupčevoj! Vatrogasci pozvani zbog dima!

1 min read
Prije nekoliko minuta stiglo je novo priopćenje vatrogasaca redakcijama... Intervencija je bila u Gupčevoj ulici u Osijeku, nedaleko raskrižja kod Dome.
Prometna-nesreca-28.12.2019-6

Nema mira u prometu na ulicama Osijeka tijekom blagdana! Prije nekoliko minuta stiglo je novo priopćenje vatrogasaca redakcijama… Intervencija je bila u Gupčevoj ulici u Osijeku, nedaleko raskrižja kod Dome.

Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka u 18.52 sati primilo je dojavu da se dogodila prometna nesreća te da se dimi iz automobila – piše JPVP Osijek, nastavljajući… Na intervenciju je upućeno 1 vatrogasno vozilo i 6 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije zatekli su oštećene automobile koji su sudjelovali u prometnoj nesreći, skinuli ‘kleme’ s akumulatora na svim vozilima i time završili svoju intervenciju.

– Prema prvim podatcima sudjelovalo je više automobila, a nesreću je navodno skrivio mladi vozač … Policija nam je potvrdila kako je riječ o četiri automobila, ali da srećom nema teže ozlijeđenih već da je samo jedan sudionik lakše nastradao. Nesreća se dogodila na tramvajskoj pruzi pa je tramvajski promet obustavljen – piše o istom događaju i Večernji list, o čemu više možete pročitati OVDJE…

Foto: JPVP Osijek

Facebook Comments