28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Na vječni počinak ispraćen Aleksandar Bogdanović

1 min read
Podsjećamo, Aleksandar Bogdanović nije uspio dobiti bitku protiv ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, a u kojoj je nastradao 21. prosinca.
aco aleksandar bogdanović

Više stotina ljudi okupilo se na velikom Novom groblju u Novom Sadu na pokopu osječkog glumca i umjetnika Aleksandara Bogdanovića, nastradalog u prometnoj nesreći.

Na pokop u Novi Sad došli su njegovi kolege glumci, prijatelji, oni s kojima je odrastao kao dijete u Osijeku, sportaši s tenisa, članovi obitelji, nevjenčana supruga Sena…, dočim je njihov trogodišnji sin Ian-Lav ostao kod kuće. Ondje su bile Bogdanovićeva majka, sestra, bivša supruga i njihove dvije kćerke…

Na pokopu osječkog glumca bili su i osječki dogradonačelnici. Posebno emotivno oprostio se od Ace kolega glumac Vladimir Tintor, a uz odar su govorili i drugi kolege umjetnici, prijatelji… redom zahvaljujući Aci na zajedničkom životu i ljubavi.

Podsjećamo, Aleksandar Bogdanović nije uspio dobiti bitku protiv ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, a u kojoj je nastradao 21. prosinca prelazeći cestu na obilježenom pješačkom prijelazu preko Trpimirove ulice, kod Vijenca Ivana Meštrovića. Na njega je naletio 22-godišnji vozač i potom pobjegao s mjesta nesreće, ne pruživši mu pomoć, da bi kasnije bio uhićen u Zagrebačkoj ulici u Osijeku.

Foto: Kristijan Cimer (objavljujemo uz dozvolu autora)

Facebook Comments