1. travnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: Djeca Osijeka već dočekala Novu na Trgu

1 min read
Ekipa, ovo je najbolji doček u Osijeku! Veliki će slaviti večeras, a ovdje je već krenula najbolja fešta. – rekla je zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš
dječji doček

-Ekipa, ovo je najbolji doček u Osijeku! Veliki će slaviti večeras, a ovdje je već krenula najbolja fešta. – rekla je zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš uoči početka odbrojavanja, malo prije podneva, na Trgu Ante Starčevića gdje je održan doček dječje Nove godine.

Uz balone, konfete i dječji šampanjac, pregršt osmijeha i dobrih želja poletjelo je sa središnjeg osječkog trga ususret novoj 2020. godini. U organizaciji Kulturnog centra Osijek, za veselu atmosferu pobrinuli su se DJ Max i Dalal Maskote Osijek. Doček dječje Nove godine najmlađima su tako uljepšali i likovi iz njihovih omiljenih crtanih filmova – LOL lutkica, rasplesani Minnie i Mickey Mouse, Elsa i legendarni Spiderman.

– Želim Vas pozdraviti uime našeg gradonačelnika Ivana Vrkića i zahvaliti vam što ste bili dobri, što ste slušali mame, tate, bake i djede, učiteljice i učitelje… I najviše od svega vam hvala na iskrenosti, jednostavnosti i ljubavi. Želim da takvi ostanete i u narednoj godini. – kazala je zamjenica gradonačelnika te uz podršku najmlađih započela odbrojavanje…

-Sretna vam nova 2020. uz veliki poljubac za vas, najbolje Osječanke i Osječane. – poručila je Žana Gamoš prije nego je sa Spidermanom uplesala u dječju Novu godinu.

Tekst i foto: Osijek.hr

Facebook Comments