21. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dokkica organizira besplatne glazbene radionice za ‘klince’

1 min read
Besplatne ogledne radionice glazbenog programa Music Together, osječka kreativna kućica Dokkica organizira za 'klince' u siječnju.
dijete gitara

Besplatne ogledne radionice glazbenog programa Music Together, osječka kreativna kućica Dokkica organizira za ‘klince’ u siječnju.

– Pozivamo roditelje djece zainteresirane za glazbenu ranu edukaciju na besplatne demo radionice koje će se održati u Dokkici, Keršovanijeva 4 u Osijeku – poziva Dokkica i dodaje…

– Internacionalni program MusicTogether već 30 godina u 40 zemalja svijeta svojim znanstveno potvrđenim kurikulumom kod djece razvija sluh, ritam, finu motoriku, socijalne vještine, strane jezike, povezuju obitelji u edukativnim i zabavnim aktivnostima.

Besplatne demo radionice će se održati:- program MIxed Age za djecu od 0 do 5 godina 8.1. i 15.1.2019. – program Rhythm Kids za djecu od 5 do 8 godina 9.1. i 16.1.2019. Zbog ograničenog broja po radionici obavezne su prijave, i to na mail musictogether.osijek@gmail.com, ‘inbox fb stranice’ Pozitivni i sretni Music Together & Rhythm Kids ili na broj telefona 098/1753410.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments