28. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Piližota i SDP zahvaljuju Osijeku na glasovima za Milanovića

2 min read
Gradska organizacija SDP-a Osijek se ovim putem želi zahvaliti svim Osječankama i Osječanima koji su svoje povjerenje dali SDP-ovom kandidatu za Predsjednika Republike Hrvatske Zoranu Milanoviću
sdp piližota

Drage Osječanke, dragi Osječani – počinje priopćenje Gradske organizacije SDP-a iz Osijeka, a kojeg potpisuje dogradonačelnik Boris Piližota.

Gradska organizacija SDP-a Osijek se ovim putem želi zahvaliti svim Osječankama i Osječanima koji su svoje povjerenje dali SDP-ovom kandidatu za Predsjednika Republike Hrvatske Zoranu Milanoviću – nastavlja se u priopćenju…

Želimo se zahvaliti svakom biraču koji je izašao na izbore, svakom biraču koji je svoj glas dao Zoranu Milanoviću, svakom volonteru na izborima, svim građankama i građanima koju su se uključili u ovu kampanju i pridonijeli pobjedi Zorana Milanovića u Osijeku. Bez svih vas ovaj rezultat ne bi bio moguć. Bez vas pobjeda Zorana Milanovića u Osijeku ne bi bila moguća.

Nakon lokalnih izbora na kojima smo dobili povjerenje građana za vođenje grada Osijeka, nakon uvjerljive pobjede na izborima za Europski parlament i sada nakon prošlonedjeljne pobjede našeg kandidata za Predsjednika Republike više je nego jasno kako Osječanke i Osječani razmišljaju i kako vide svoj grad i Hrvatsku.

Nakon pobjede na lokalnim izborima, euroizborima i predsjedničkim izborima postaje sve jasnije kako je SDP u Osijeku prvi izbor građana i na tome im se iskreno zahvaljujemo, ali pri tome ne zaboravljamo kako svaki glas obvezuje. Znamo da je najbolja zahvala na danom povjerenju predani i marljivi rad za napredak Osijeka i Hrvatske i u tome ćemo i nadalje ustrajati.

Hvala Vam 23 900 puta! – zaključuju Piližota i SDP.

Tekst i foto: SDP Osijek

Facebook Comments