2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Stali tramvaji u Divaltovoj na skoro sat i pol

1 min read
Inače, za one koji nepropisno parkiraju svoje vozilo i zapriječe put tramvaju, slijedi kazna policije za nepropisno parkrianje, ali GPP zaručava izgubljenu dobit, što je druga uplatnica koju će 'krivac' primiti.
zastoj tramvaja divaltova čitatelj

Prema našim saznanjima nije bilo zastoja tramvaja u Osijeku već 10-tak dana, a usljed nepropisno parkiranih vozila, dočim je dva tjedna prije toga zastoja bilo gotovo na dnevnoj razini. No, dozvoljavamo da smo neki od zastoja i ‘promašili’.

A danas? Danas su tramvaji GPP-a stali u Divaltovoj ulici zbog nepropisno parkiranog vozila i to malo prije 10 sati pa sve do iza 11.

U međuvremenu je GPP ubacio autobuse u prometovanje na relaciji između Bikare i Trga Ante Starčevića.

Inače, za one koji nepropisno parkiraju svoje vozilo i zapriječe put tramvaju, slijedi kazna policije za nepropisno parkrianje, ali GPP zaručava izgubljenu dobit, što je druga uplatnica koju će ‘krivac’ primiti.

Neslužbeno, saznajemo iz izvora bliskih GPP-u, izgubljena dobit koju zaračunava gradsko poduzeće za sat vremena zastoja iznosi 1.685,00 kuna, bez PDV-a, a sukladno cjeniku usluga njihove sekundarne djelatnosti. Ako je zastoj malen, svega koju minutu, navodno će ‘zažmiriti’, ali ovakvi zastoji posljednjih dana svakako imaju cijenu.

Foto: Čitatelj

Facebook Comments