14. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dokkica nudi pripreme za državnu maturu iz Hrvatskog!

1 min read
Dječja osječka kreativna kućica nudi novu podršku učenicima srednjih škola - pripreme za državnu maturu iz nastavnoga predmeta Hrvatskoga jezika, i to za višu (A) i nižu (B) razinu ispita.
učiteljica škola

Dječja osječka kreativna kućica nudi novu podršku učenicima srednjih škola – pripreme za državnu maturu iz nastavnoga predmeta Hrvatskoga jezika, i to za višu (A) i nižu (B) razinu ispita.

Od priprema u Dokkici možete očekivati sljedeće: suvremen pristup nastavi, poticajno nastavno ozračje, nastavne sadržaje usklađene sa zahtjevima koje postavlja ispitni katalog za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika u školskoj godini 2019./2020., ugodnu i prijateljsku radnu atmosferu, dodatne nastavne materijale za vježbu, upute kako napisati što bolji esej te mogućnost rješavanja testova iz Hrvatskoga jezika s prošlih ispita državne mature.

Pripreme za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika održavat će Ivana Majksner (mag. educ. phil. et mag. educ. philol. croat.) dva do četiri sata tjedno, u razdoblju od 9. ožujka do 14. lipnja 2020.

Pripreme za nižu (B) razinu ispita održavat će se dva puta tjedno (ukupno 28 sati pripreme), a za višu (A) razinu ispita dva do četiri sata tjedno (ukupno 34 sata pripreme).

Uz to, Dokkica nudi i mogućnost održavanja dodatnih radionica pisanja eseja. Termini u kojima će se održavati pripreme bit će naknadno određeni, u skladu sa školskim obvezama polaznika.

– Svi zainteresirani, ali i oni u potrazi za dodatnim informacijama, mogu nam se javiti na sljedeće telefonske brojeve: 091/156 5922 ili 091/762 4926 – javljaju iz Dokkice.

Tekst: Dokkica, Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments