29. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija kontrolira ulaze u županiju, zbog onih u samoizolaciji

1 min read
Kontrolira se, naime, putnike iz Zagreba, a kako bi se detektiralo one koji eventualno imaju izrečenu mjeru samoizolacije. Policija i epidemiolozi imaju informaciju o osobama u samoizolaciji - doznajemo od CZ OBŽ.

Ministarstvo unutarnjih poslova izvijestilo je u nedjelju da je na naplatnoj postaji Kikovica postavljen zajednički punkt epidemiologa, policije i civilne zaštite radi kontrole osoba koje su uslijed potresa odlučile napustiti Zagreb, a imaju mjeru samoizolacije – izvještava Hina. A iste su mjere uvedene i prema Slavoniji – javlja CZ OBŽ.

“Prilikom kontrole putnika osobe će biti propuštene da nastave put do svojih odredišta uz uzimanje podataka na kojoj adresi namjeravaju boraviti”, izvijestili su iz Ministarstva unutarnjih poslova. Dodaju da su u dogovoru s djelatnicima autocesta zatvoreni izlazi na čvorovima Vrata, Delnice i Oštrovica, a kontrolirati će se i stara cesta prema Rijeci – nastavlja Hina, dočim iz Stožera Civilne zaštite OBŽ dolazi informcija kako se iste mjere provode i na cestama prema našoj Županiji.

Policija je, naime, doznajemo, postavila punktove na ulaze prema našoj županiji, od autoceste do Podravske magistrale. Kontrolira se, naime, putnike iz Zagreba, a kako bi se detektiralo one koji eventualno imaju izrečenu mjeru samoizolacije. Policija i epidemiolozi imaju informaciju o osobama u samoizolaciji – doznajemo od CZ OBŽ.

Foto: MUP (ilustracija)

Facebook Comments