21. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: Kršite samoizolaciju? Pogledajte dobro ove fotografije!

1 min read
Kršite li samoizolaciju, izrečenu mjeru usljed pandemije koronavirusa? Onda dobro pogledajte ove fotografije! Ovo je dvorana Gradski vrt! Ovdje su jučer bili koncerti, sportska događanja, a danas su kreveti za prihvat bolesnika bude li potrebno! #OSTANIDOMA !!!

Kršite li samoizolaciju, izrečenu mjeru usljed pandemije koronavirusa? Onda dobro pogledajte ove fotografije! Jer, ovdje može, ne daj Bože, završiti i netko od nas! Ovo je dvorana Gradski vrt! Ovdje su jučer bili koncerti, sportska događanja, a danas su kreveti za prihvat bolesnika bude li potrebno! #OSTANIDOMA !!!

– Mislim da je ova slika zabrinjavajuća, ali kao odgovorne osobe moramo ići jedan ili dva koraka unaprijed. ovo je preventivno. Ne smijemo kasniti. Ne daj Bože. Moramo poduzeti sve što je u našoj moći. Ova slika izgleda ovako, ali to činimo da svi budemo sigurniji. danas imamo puno pozitivnih koji nemaju simptome, oni ne trebaju ‘štopati’ bolnički sustav, a za takve može poslužiti i ovakvo mjesto – poručio je načelnik Stožer CZ OBŽ i dožupan Goran Ivanović.

– Mi smo još prije dva tjedna tražili potencijalne lokacije. U gradu imamo tri dvorane koje smo dezinficirali i pripremili i nabavili krevete koje vidite za nas. Bolje je biti spreman – kazao je i dogradonačelnik Osijeka i načelnik Stožera CZ Grada Boris Piližota.

Foto: OBŽ

Facebook Comments