15. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

OSIJEK COVID-19 UPDATE: Ponovno bez novooboljelih u OBŽ!

1 min read
- Ukupno je testirano 128 uzoraka i nemamo niti jednog pozitivnog na COVID-19 - veli Ivanović

Goran Ivanović, načelnik Stožera Civilne zaštite Osječko-baranjske županije, i danas je stao pred novinare i izvijestio javnost o aktivnostima Stožera i brojkama u posljednja 24 sata u OBŽ, a u trenutku borbe s pandemijom koronavirusa (COVID-19).

– Ukupno je testirano 128 uzoraka i nemamo niti jednog pozitivnog na COVID-19. I svi drugi brojevi ostali su isti, dakle – 13 izliječenih i 5 preminulih. I dalje su 24 osobe u bolnici. U samoizolaciji je ostalo 200 osoba. I dalje su 4 medicinska djelatnika zaražena. Iz bolnice je otpušteno ukupno 22 osoba do sada, što znači da su imali dva uzastopna negativna testa – kazao je Ivanović, što znači da su Osijek i OBŽ u 7 dana imali svega 6 novooboljelih osoba.

KRŠENJE MJERA SAMOIZOLACIJE – 0 (nula)

Bravo Osijek i OBŽ! Tijekom protekla 24 sata Policijska uprava osječko-baranjska evidentirala je 1 dojavu građana o kršenju mjera samoizolacije, koja obavljenom terenskom provjerom nije potvrđena. Policija je, također, tijekom protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije obavila 52 provjere pridržavanja mjera samoizolacije građana i utvrdila da nije bilo kršenje mjera.

Foto: OsijekExpress.com & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments