1. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija pohvatala 7 lopova bicikala, bakrenih cijevi, ‘cuge’, narodnih nošnji…

2 min read
Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebna izvješća - javlja policija.
lopov

Policijska uprava Osječko-baranjska jutros je izvjestila o pronađenim osumnjičenicima krađa više bicikala, bakrenih cijevi, pića, narodnih nošnji…

PRIOPĆENJE

POLICIJA PRONAŠLA KRADLJIVCE BICIKLA

Završeno je kriminalističko istraživanje nad tri osobe te se sumnja da su  18-godišnji hrvatski državljanin, 15-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka i 20- godišnji hrvatski državljanin iz Zagreba počinili kazneno djelo „Krađa“.

U noći s 21. na 22. travnja, u Vukovarskoj ulici, u Osijeku ispred ulaza u stambenu zgradu počinitelji su ukrali dva bicikla koja su se nalazila zaključana na rasvjetni stup.

Vlasnicima nastala je materijalna šteta veća od pet tisuća kuna.

Dana 10. travnja, u Osijeku, na Sjenjaku, 20-godišnji počinitelj iz Zagreba ukrao je nezaključan bicikl koji se nalazilo u stubištu zgrade.

Vlasniku je nastala materijalna šteta veća od tisuću kuna.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebna izvješća.

UHVAĆENI PROVALNICI

Završeno je kriminalističko istraživanje nad dvije osobe te se sumnja da su 21-godišnjak zajedno s maloljetnikom iz Belog Manastira počinili kazneno djelo „Teška krađa provaljivanjem“.

U vremenu od 6. na 7. travnja, u Belom Manastiru počinitelji su provalili u skladište tvrtke iz koje su ukrali nekoliko komada bakrenih cijevi. Vlasniku tvrtke nastala je materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće.

U noći s 20. na 21. travnja, u Osijeku, na Vijencu Ivana Meštrovića 35-godišnji hrvatski državljanin, provalio je u ured Udruge iz Osijeka i ukrao nekoliko boca alkoholnog pića, uređaj za plastificiranje, glazbeni instrument, narodne nošnje i nekoliko tacni. Udruzi je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments