29. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ukradeni radijatori iz firme sa Čepinske, gorivo iz vagona cisterni u Vukovrskoj

1 min read
Rad pojedinih poduzeća smanjenim kapacitetom za vrijeme pandemije koronavirusa, zacjelo odgovara pojedinim lopovima, dok smjelo kradu stvari kakvih se inače ne bi domislili...

Rad pojedinih poduzeća smanjenim kapacitetom za vrijeme pandemije koronavirusa, zacjelo odgovara pojedinim lopovima, dok smjelo kradu stvari kakvih se inače ne bi domislili…

UKRAO RADIJATORE IZ UREDA

U vremenu od 24. do 30. travnja, u Osijeku, Svetog Leopolda Bogdana Mandića, nepoznati počinitelj provalio je u nekorištene uredske prostorije tvrtke iz Zagreba i ukrao više komada radijatora i pregradnih drvenih stijena.  

Tvrtka je oštećena za više tisuća kuna.

Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

KRALI GORIVO IZ CISTERNI

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 54-godišnji hrvatski državljanin iz Dalja, 48-godišnji hrvatski državljanin iz Sarvaša i 35-godišnji hrvatski državljanin iz Tenje počinili kazneno djelo krađa i skidanje i povreda službenog pečata i znaka.

Od početka siječnja do kraja ožujka ove godine, u Vukovarskoj ulici u Osijeku, 54-godišnjak, 48-godišnjak i 35-godišnjak su na vagon-cisternama zaustavljenim u Osijeku, pokidali plombe na ventilima za istakanje goriva i ukrali oko 2000 litara dizel goriva.

Tvrtka iz Zagreba oštećena je za više od 15 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments