27. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Aljo Vojnović o susretu s mladićem u BMW-u: Imam tatu! Koga imaš??? Imam tatu!

2 min read
- Kakav to tata mora biti, da 'bezmudi' ima toliku 'kur*obolju', zanima me? Kako taj priča s tim sinom i što mu kaže? "Evo ti auto. Ako nekog zgaziš, ne brini, ja sam tu." Ne razumijem - piše Aljoša Vojnović
aljoša vojnović

Aljoša Vojnović, bivši nogometaš NK Osijek i brojnih europskih nogometnih kolektiva, fantastičan literat i omiljen sugrađanin, sinoć je na Facebook-u vrlo rječito opisao svoj neugodni susret s mladim vozačem BMW-a, a koji je prethodno, piše Aljo, divljao po cesti…

Aljošinom opisu tek smo dodali kvačice, zareze, ‘sitnice’…, jer Aljoša je, zacjelo, pisao ‘post’ na mobitelu…

– Dakle: Dečko 25 god. divlja u BMW 318d po centru grada. Moram ga pustiti da se ne zabijem u njega, jer eto on vozi svoju ‘bembaru’. Stane na crveno, čudom. Spustim prozor i pitam ga “Žuri ti se negdje?” On odgovara bezobrazno “Da”. Nastavljam mu ‘srati’ i pitam ga jel’ trebam izaći van. On na to odgovara “‘Ajde i smješka se”. Ide zeleno, idemo do sljedećeg semafora. Vozim paralelno s njim i govorim mu da je bezobrazni balavac i da će dobiti ‘šljagu’. A on na to viče meni nazad IMAM TATU. Ja sam sad već blago u soku. “Koga imaš???” “IMAM TATU”… ja prolazim pokraj… – počinje, između ostalog ‘post’ Aljoša Vojnović.

– Dakle. On IMA TATU. I auto. Ne znam tko je tata, ali svakako mu čestitam kakvog sina ima. Taj neki “TATA” daje mu za pravo da radi to što radi. Ne ‘*ebe’ malog ni da dobije šljagu od nekog nepoznatog lika na cesti – jer tata će ga osvetiti.

– Ne ‘*ebe’ malog ni što je takav isti ‘bezmudi seljo’ kao što je on, nedavno UBIO Acu, a još jedan takav – jer ima ih – zamotao auto oko stupa kod remize i svi znamo kako je završilo.

– Zašto bi ga tako što ‘*ebalo’ kad on ima – TATU.

– Kakav to tata mora biti, da ‘bezmudi’ ima toliku ‘kur*obolju’, zanima me? Kako taj priča s tim sinom i što mu kaže? “Evo ti auto. Ako nekog zgaziš, ne brini, ja sam tu.” Ne razumijem. ‘*ebote’, jesmo mi ovdje stvarno divlji zapad da ‘balonja’ ide po gradu i govori “JA IMAM TATU”.

– Čestitke TATI na sinu. Učinit će ga ponosnim. Uskoro – zaključuje Aljoša Vojnović.

Foto: Youtube (screenshot)

Facebook Comments