29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sajam antikviteta od 6. lipnja!? ‘Auto-pija’ potvrđena za nedjelju!

2 min read
Otkako je Stožer dokinuo zabranu rada nedjeljom, počelo se s razmišljanjem o otvaranju 'auto-pije', jer ista nije podložna najavi radnicima o rasporedu rada tjedan unaprijed, kako je to u trgovinama.
sajam_antikviteta_tvrdja_osijek-44

Tržnice rade, ‘kvartovske’ tržnice rade, radit će od nedjelje i auto-tržnica ili ‘auto-pijaca’, a saznajemo danas i kako se sve čini u smjeru kako bi i Sajam antikviteta krenuo prve sljedeće subote u mjesecu, odnosno 6. lipnja.

Vraća se postupno život u normalu nakon pandemijskih mjera protiv širenja Covida-19, napose otvaranjem kazališta i tržnica, kao mjesta gdje se okuplja veći broj ljudi. I još je jedino Sajam antikviteta u Osijeku ‘ostao na ledu’. Pa ipak, sve se čini da 6. lipnja šećemo Tvrđom u Osijeku i pregledavamo antikvitete.

– Definitivnu informaciju nemam i ne mogu ništa više reći od toga da smo spremni i čekamo. Sve činimo u smjeru da se Sajam antikviteta održi prvom sljedećom prilikom, a do tada nam trebaju usuglašene informacije Stožera Civilne zaštite – kazao je direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović, firme koja uz TZ Osijek organizira taj sajam.

Za to vrijeme stigla je definitivna potvrda otvaranja ‘auto-pije’ već ove nedjelje. Jučer smo pisali o velikoj mogućnosti da se to dogodi 31. svibnja, a danas nam je Igor Medić, direktor Tržnice, potvrdio odluku Nadzornog odbora poduzeća.

Otkako je Stožer dokinuo zabranu rada nedjeljom, počelo se s razmišljanjem o otvaranju ‘auto-pije’, jer ista nije podložna najavi radnicima o rasporedu rada tjedan unaprijed, kako je to u trgovinama.

– Distanca, smanjen broj ulaza na tržnicu, nastojati ćemo kontrolirati broj ljudi…, sve u skladu s epidemiološkim mjerama, ali da, počinjemo raditi ove nedjelje – potvrdio je Medić.

Foto: OsijekExpress.com

Facebook Comments