24. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vratili se psi u tramvaje i autobuse osječkog GPP-a!

1 min read
- Putnik koji je uveo kućnog ljubimca u vozilo javnog gradskog prijevoza odgovoran je za njegovo ponašanje i sam će nadoknaditi štetu koju kućni ljubimac nanese drugim putnicima u vozilu. Prijevoz kućnih ljubimaca u vozilima javnog gradskog prijevoza je besplatan - pišu iz GPP-a.

Vlasnici pasa mogu sa sobom povesti ljubimce ponovno u vozila javnog prijevoza! Naime, od ponedjeljka 8. lipnja 2020., uvedena su u promet posebno označena vozila, u kojima je dozvoljen prijevoz pasa i to na tramvajskim linijama 1 i 2, te na autobusnoj liniji 1 – javlja GPP na svojim mrežnim stranicama.

– Podsjećamo, u posebno označenim vozilima dozvoljeno je prevoženje pasa na povodcu i sa zaštitnom košarom (brnjicom), a štenadi i patuljastih pasmina pasa, samo na povodcu. Putnici koji u vozila javnog gradskog prijevoza uvode kućne ljubimce dužni su: Ulaziti na prednja vrata, nositi pribor za čišćenje fekalija, očistiti površinu u vozilu koju njegov kućni ljubimac eventualno onečisti – nastavlja GPP i zaključuje…

– Putnik koji je uveo kućnog ljubimca u vozilo javnog gradskog prijevoza odgovoran je za njegovo ponašanje i sam će nadoknaditi štetu koju kućni ljubimac nanese drugim putnicima u vozilu. Prijevoz kućnih ljubimaca u vozilima javnog gradskog prijevoza je besplatan – pišu iz GPP-a.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments