14. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Gradski vrt: Kapacitet za srijedu je 3.444 mjesta!

2 min read
Pretplatnici će moći i na dan utakmice uzimati svoje jednokratne ulaznice, a apel iz kluba je da svi to obave ranije, ne u posljednjih 10-tak minuta.

Članovi kluba s godišnjim ulaznicama imaju pravo prvi nabaviti ulaznice za dugo čekanu domaću utakmicu NK Osijek, onu u srijedu s Goricom. Svaki član s godišnjom ulaznicom već od danas može na blagajni s istom podići jednokratnu, a svi ostali će moći tek na dan utakmice doći do karata žele li poslije skoro tri mjeseca sjediti na stadionu Gradski vrt!

Ujedno, ne znači ovaj puta da ćete sjediti gdje ste navikli, jer stadion će se popunjavati kako ljudi pristižu, gdje će se iste raspoređivati sukadno zahtjevanom razmaku, a kada se popuni primjerice istok, prvi sljedeći navijač ide na zapad… i tako do popunjenja 30% ukupnog kapaciteta, što je za ove prilike 3.444 mjesta. Gornja tribina nije u kalkulaciji.

– Što se tiče distribucije, odnosno prodaje ulaznica, godišnji i polugodišnji pretplatnici će moći na stadionu, tijekom ponedjeljka i utorka, preuzeti svoje ulaznice. Radno vrijeme blagajne ispod istočne tribine će u ponedjeljak i utorak biti od 10 do 18 sati. Bitno je napomenuti da ulazak na tribine nije moguć s godišnjom ulaznicom, nego svaki pretplatnik mora u navedenom razdoblju doći preuzeti svoju jednokratnu ulaznicu, što je pravilo u ovim uvjetima odigravanja utakmica. Dakle, pri ulasku na stadion gledatelj će morati pokazati i godišnju i pojedinačnu ulaznicu. Bitno je dodati da jedna osoba preuzima ulaznicu samo za sebe ili ako je riječ o obiteljskoj godišnjoj ulaznici – onda može preuzeti ulaznicu i za članove obitelji, pri čemu također mora imati i njihove godišnje ulaznice – pojašnjavaju dodatno iz NK Osijek na svojoj mrežnoj stranici, zaključujući…

– Kako je ograničen broj po sektorima na svim tribinama, neće moći svi dobiti ono mjesto na stadionu koje inače imaju kao godišnji pretplatnici. Spomenuli smo da je i ukupni kapacitet ograničen na 30 posto, što ujedno vrijedi i za svaki sektor. To znači da će se nakon njihova ispunjavanja gledatelji usmjeravati ka sljedećem, najbližem sektoru ili na drugu tribinu. Redovna prodaja ulaznica za dvoboj između Osijeka i Gorice krenut će u srijedu, na dan susreta, i to od 15 do 21 sat – zaključuju.

Pretplatnici će moći i na dan utakmice uzimati svoje jednokratne ulaznice, a apel iz kluba je da svi to obave ranije, ne u posljednjih 10-tak minuta.

Maska je poželjna, nije obavezna!

Foto: OsijekExpress.com

Facebook Comments