Čet. kol 6th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Otvorena radna mjesta u Osijeku i okolici: Ljude traže Mlinar, Drava, Stribor…

2 min read
Sretno kandidatima! Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.
novine oglasi posao

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Frigooprema d.o.o. traži servisera rashladnih i klimatizacijskih uređaja/ elektrotehničara (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 13.7. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i samostalnost u obavljanju poslova. Provjerite detalje i prijavite se na linku.

Mlinar traži vozača (m/ž) u Osijeku. Potrebna je vozačka dozvola C kategorije i poželjna je jedna godina radnog iskustva. Nude mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu za zaposlenike i još puno toga. Rok prijave je 6.8. Prijavite se čim prije.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava agenta terenske prodaje (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 18.7. Potrebne su odlično razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, proaktivnost i orijentiranost k rezultatima, upornost i organiziranost te vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje i aplicirajte.

Centar Tehnike d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od godine dana te prodajne i komunikacijske vještine. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Fermopromet d.o.o. zapošljava traktoriste (m/ž) u mjestu Majške Međe. Prijaviti se možete do 31.8. Provjerite uvjete na linku.

Reflektor d.o.o. zapošljava instalatera grijanja i klimatizacije/ plinoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 6.8.  Poželjna je vozačka dozvola B kategorije. Provjerite kako aplicirati.

Thermia Kamini d.o.o. zapošljava zavarivača – bravara u metalopreradi (m/ž), inženjera strojarstva (m/ž) i cnc operatera (m/ž) u Donjem Miholjcu. Rok prijave je 20.7. Iskustvo nije važno. Provjerite kako aplicirati na linku.

Kruno popravak obuće i ostalih kožnih predmeta traži djelatnika za popravak obuće (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 4.8. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Više na linku.

Drava International zapošljava pomoćnog radnika na liniji za reciklažu (m/ž) i radnika na proizvodnji pet folije (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Rok prijave je 24.7. Provjerite detalje i kako ostvariti prijavu na linku.

Stribor oprema d.o.o. traži stolara (m/ž). Mjesto rada je Bilje, a rok prijave je 3.8. Poželjno je radno iskustvo. Više o poslu pronađite ovdje.

Sretno kandidatima! Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments