Čet. kol 6th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Obnova Tvrđe počinje u ponedjeljak ujutro! Prvi ‘pijuk udara’ u 8?

1 min read
Obzirom da se će izvoditi radovi koji mogu biti opasni, mole se građani za poseban oprez te da ne ulaze u zonu izvođenja radova. Zahvaljujemo na razumijevanju - zaključuju iz Grada.

Obavještavamo građane Osijeka o početku radova na rekonstrukciji i dogradnji komunalne infrastrukture Tvrđe od ponedjeljka, 13. srpnja 2020. godine – javlja Grad Osijek!

Grad Osijek započinje s realizacijom radova obnove cjelokupne komunalne infrastrukture starog grada Tvrđe u okviru projekta Razvoj i unaprjeđenje osječke Tvrđe, KK.06.2.2.04.0002.

Sa danom 13. srpnja 2020. započinju radovi na obnovi dotrajale sanitarne i oborinske kanalizacije, obnova distribucijske telekomunikacijske i elektroenergetske kabelske kanalizacijske mreže, obnova javne rasvjete u energetski učinkovitu te rekonstrukcija ulica, pješačkih površina i trgova na području osječke Tvrđe.

Radovi će se izvoditi po fazama te isti započinju s dravske strane, na sjeveroistočnom dijelu Tvrđe, te će se nastaviti  prema jugu, a u kasniju jesen započeti će radovi u središnjem dijelu Tvrđe.

Obzirom da se će izvoditi radovi koji mogu biti opasni, mole se građani za poseban oprez te da ne ulaze u zonu izvođenja radova. Zahvaljujemo na razumijevanju – zaključuju iz Grada.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Foto: Grad Osijek
Facebook Comments