28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Poznate Osječanke ljetuju: Ljepotom ‘zauzele’ cijelu obalu Jadrana!

3 min read
Pa ipak, obzirom da ih je puno koje 'brane boje Slavonije', možemo reći da su Osječanke i Slavonke ljepotom zauzele cijelu obalu Jadrana :)

Da se odmah razumijemo… Ovo nisu sve Osječanke koje imamo, a nisu ni sve poznate koje imamo, već one čije su nam objave na Instagramu dostupne… 🙂 Pa ipak, obzirom da ih je puno koje ‘brane boje Slavonije’, možemo reći da su Osječanke i Slavonke ljepotom zauzele cijelu obalu Jadrana 🙂

Ivana Medić, rođenjem Čakovčanka, ali sada osječka glazbenica i operna solistica osječkog HNK-a Ivana Medić, već je bila u inozemstvu, a sada ‘krstari’ Slavonijom i slavonskim kupalištima, od Aljmaša, preko Drave kod Osijeka.

Bračni par Čabraje su u Krku. Svjedoči Instagram o bravurama i skokovima sa stijene osječkog glumca Miroslava Čabraje, ali je ipak za potrebe teksta ‘Osječanke’ zanimljivija Ivana Soldo Čabraja. Osječka glumica i tamo je jedna od najzgodinijih.

Aklea Neon, poznata i kao Dorotea Zovko, osječka glazbenica i naša uzdanica s Dore, ljetuje posvuda na Jadranu, ali ponajviše objava na Instagramu stiže iz Tučepa.

Mlada glumica Antonia Mrkonjić se, ako je suditi po fotografiji s Instagrama, negdje kupa, no ne otkriva adresu 🙂 Još jedna glumica, Ivona Kundert, bila je zauzeta poslom posljednjih dana, svjedoči Instagram, a sada svoju vrhunsku figuru ‘teše’ na trkačkoj stazi u Osijeku.

Osječka ‘snaja’ Ana Mitar, ‘social network menagerica’ i voditeljica VIP-ovog lanjskog programa Reboot Infogamera, kreće se posljednjih dana, ako je suditi po Instagramu, od Zadra do Hvara, a na kojem je ponajbolja i nacionalno jedna od najpopularnijih osječkih kazališnih, televizijskih i filmskih glumica – Sandra Lončarić.

A ‘doktorica sreće’, profesorica s Ekonomskog fakulteta u Osijeku Anita Freiman, Instagramom se javlja s Krka i najavljuje više destinacija ovog ljeta.

Mia Dimšić, možda trenutno i najpopularnija osječka glazbenica bila je u Veloj Luci na koncertu za Olivera Dragovjevića, ali se već i ranije pohvalila fotografijama s Jadrana.

Vrhunska osječka odvjetnica, braniteljica velikog broja liječnika pred Sudom, a u borbi s državom za plaćanje prekovremenih sati, bivša Mostova vijećnica Grada Osijeka Sanja Mišević je u Imotskom, pokazuje Instagram profil.

Još jedna poznata osječka glumica (dobro, županjska, ali iz osječke škole) Katarina Šestić, a čije lice prepoznaju najmlađi iz predstava Dječjeg kazališta, kao i ljubitelji sapunica, ljetuje u Sumartinu, svjedoči Instagram.

S Hvara se Instagramom javila i Antoaneta Radočaj Jerković, osječka profesorica, dirigentica Brevisica, a u Tribunj je stigla još jedna osječka vrhunka televizijska i kazališna glumica Katarina Baban, ujedno i modna dizajnerica, dočim nema sumnje kako će k njoj uskoro i sestra Lucija Baban, trenerica fitnesa. Iako su obje danas sa zagrebačkom adresom, naše su gore list. Lucija je u Zagrebu, za sada.

Glumica osječkog HNK-a, ona koja nikada ne stari, Anita Schmidt i njezin suprug, književnik Davor Špišić bili su u Istri, u Vrsaru, a potom i u Gorskom Kotaru.

Dogradonačelnica Osijeka Žana Gamoš nije otkrila gdje je, već se samo javnom objavom pohvalila kako odlazi na godišnji odmor.

Na kraju još dodajmo i Danijelu Pintarić, osječku glazbenicu koja naše boje ‘brani’ u Makarskoj. Pa i glumicu Petru Cicvarić, a koja je u ovom trenutku na nama nepoznatoj lokaciji 🙂

Facebook Comments