24. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Evo gdje možete pratiti Pannonian Challenge!

1 min read
Sportsko natjecanje moći ćete pratiti i putem live streama na stranici RTL.hr, PC i A1 You tube kanalu dok će televizijski prijenos uživo biti dostupan na Sportskoj televiziji (SPTV).

Osječki skate park je spreman i očekuje 200ak vozača iz Hrvatske i Europe koji će od 13. do 16. kolovoza pokazati što znaju.

Pannonian Challenge uspješno se prilagodio mjerama epidemiološke zaštite i u Osijek još jednom dovodi najbolje europske ekstremne sportaše. Upravo oni će do kraja ovog tjedna vladati obnovljenim skate parkom na lijevoj obali Drave i svojim trikovima dodatno zagrijati već poprilično uzavrele ljetne dane.

Ljetno izdanje festivala u nekadašnjem, dobro poznatom terminu, publici će prenijeti nove doživljaje u virtualnom obliku. Naime, već je poznato kako zbog zaštite zdravlja gledatelji neće biti prisutni u skate parku, ali zato će sportski program i sve vijesti i zanimljivosti s natjecanja biti dostupne na društvenim mrežama i web stranici Pannonian Challengea. Sportsko natjecanje moći ćete pratiti i putem live streama na stranici RTL.hr, PC i A1 You tube kanalu dok će televizijski prijenos uživo biti dostupan na Sportskoj televiziji (SPTV).

PC STREAM KANALI:

PC YouTube / PC Facebook / RTL.hr / A1 YouTube I uživo na Sportskoj televiziji BMX PRO FINALS

Tekst i foto: Pannonian Challenge

Facebook Comments