Ned. ruj 20th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Poljubile se Nela i Sandra? Kako je do toga došlo? :)

2 min read
Viola, prerušena u Cesaria, zaljubi se u Orsina, koji voli Oliviju. Upoznajući Violu, u nju se zaljubljuje Olivia, uvjerena da je 'ona' muškarac. ili tako nekako :) I da, Sebastian je Violin brat blizanac.
nela i sandra

‘Pao’ je ‘strasan ženski poljubac’? S jedne strane ‘vrućih usana’ bila je ‘Nela Kocsis’, a s druge ‘Sandra Lončarić’, dvije osječke proslavljene glumice nacionalnih i internacionalnih okvira, brojnih kazališnih predstava i filmskih uradaka. Ili su to bile Olivia i Viola? 🙂 Fotografiju trenutka ‘izvukla’ je Nela i podijelila na Instagramu, a ista je, u najmanju ruku intrigantna.

– Zov kazališta, život glumica – napisala je Nela, dodajući u nastavku opisa objave i – Olivia & Viola, otkrivajući zapravo kako je riječ o poljupcu dvaju likova drame Williama Shakespearea ‘Twelfth Night’.

A priča ‘se vrti’ tu oko Viole i Sebastijana, razdvojenih u brodolomu. Viola, prerušena u Cesaria, zaljubi se u Orsina, koji voli Oliviju. Upoznajući Violu, u nju se zaljubljuje Olivia, uvjerena da je ‘ona’ muškarac. ili tako nekako 🙂 I da, Sebastian je Violin brat blizanac.

‘Pusa’ je u takvoj ‘zapetljanciji’ najmanje što se moralo dogoditi 🙂 A Shakespeare je to ‘na papir stavio’ negdje 1601. Čini se – ‘pokvaren um’ 😉

Uglavnom, jedan od pratitelja Nelinog Instagram profila upitao je – Nije valjda da ste to napravile, da bi ona odgovorila da je – bilo kao na nogometnoj utakmici… ‘U publici je bio urnebes kao na nogometnoj utakmici’, dočim se u raspravu uključila i Sandra Lončarić dodajući – E da!

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments