29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Skromno!? Grad kupuje ‘dizlaša’ do 160.000 kuna

1 min read
Objavili su prije koji dan Poziv za dostavu ponuda za kupnju jednog 'dizlaša' operativnm leasingom, a do vrijednosti 160.000 kuna, uz još PDV.

Za razliku od pojedinih općina u Hrvatskoj, Grad Osijek u nabavu jednog automobila ide po bitno povoljnijim uvjetima. Objavili su prije koji dan Poziv za dostavu ponuda za kupnju jednog ‘dizlaša’ operativnm leasingom, a do vrijednosti 160.000 kuna, uz još PDV. Ugovor namjeravaju sklopiti na 5 godina i potom vratiti vozilo, što sugerira na kraju ponešto manju cijenu.

Uglavnom, traži se diesel automobil s minimalno 1.550 ccm i 75 kW. Mora biti ‘dizlaš’ zadnje generacije, s 5 vrata, ergonomskim sjedalima, automatskom klimom… Traže se putno računalo, zračni jastuci posvuda, maglenke, tempomat, navigacija, radio s minimalno 6 zvučnika…

U tehničkim specifikacijama stoji i niz drugih traženih značajki, a koje, zapravo, može ispuniti čitava niska automobila.

Ponude im moraju stići do 1. listopada, a poslije čega će pobijediti najjeftiniji ponuđač… Poziv i tehničke specifikacije možete pogledati na priloženim linkovima, koji vode na stranice Osijek.hr.

Foto: Google Street View (screenshot) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments