16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Još dva uhićenja povezanih s neredima nakon utakmice Osijeka i Lokomotive

1 min read
Tijekom jučerašnjeg dana privedeni su 23-godiišnji i 25-godišnji hrvatski državljani sa područja Osijeka i Čepina u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje zbog sumnje da su počinili kaznena djela „Napad na službenu osobu“ i „Izazivanje nereda“.

Policijska uprava osječko-baranjska nastavlja sa uhićenjima osoba koji su sudjelovale u izazivanju nereda, napada na policijske službenike i uništavanju imovine – javlja jutros PU OBŽ.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđen je identitet još dvije osoba koje su 25. srpnja sudjelovale u neredima nakon odigranog 36. kola HNL između nogometnih klubova NK Osijeka i NK Lokomotiva na stadionu „Gradski vrt“ u Osijeku.

Tijekom jučerašnjeg dana privedeni su 23-godiišnji i 25-godišnji hrvatski državljani sa područja Osijeka i Čepina u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje zbog sumnje da su počinili kaznena djela  „Napad na službenu osobu“ i „Izazivanje nereda“.

Uhićene osobe su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predane pritvorskom nadzorniku.  Podsjećamo da je ranijim provedenim izvidima jedna osoba prekršajno procesuirana zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz „Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima“, dok je za 15 osoba utvrđena sumnja da su počinili kaznena djela „Izazivanje nereda“,  „Napad na službenu osobu“ i  „Uništenje tuđe stvari“ – stoji u priopćenju policije.

Foto: Youtube, MUP (screenshot) i Google Street View (screenshot)

Facebook Comments