29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: Pogledajte kakve će bundeve studenti ekonomije rezbariti za stanare ZOO vrta!

1 min read
- Prva se radionica izuzetno svidjela članovima Udruge studenata biologije "ZOA" iz Osijeka te smo je, na njihovu inicijativu, organizirali i drugi puta, a ove nedjelje učinit ćemo isto i po treći puta sa studentima ekonomije - zaključuju.

U ZOO vrtu u Osijeku u nedjelju, 8. studenoga, održati će se “Bundevijada”, za studente ekonomije, odnosno članove udruge AIESEC iz Osijeka. Radionica će se održati u vremenu od 09:00 do 12:00 sati – javljaju iz osječkog ZOO vrta, a uz fotografije i opis događaja, koji bi zapravo mogao biti vrlo zanimljiv.

Naime, kako dodaju iz ZOO vrta, konac listopada, ali i početak studenoga u Zoološkom vrtu su uobičajeno rezervirani za jesensku radionicu s bundevama.

– Ove smo godine, u skladu s epidemiološkim mjerama, već dva puta organizirali rezbaranje bundeva za studente s Odjela za biologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, koje je održano u sklopu kolegija “Ponašanje životinja”. Cilj je bila priprema hrane, odnosno bundeva za medvjede, merkate, nojeve, makakije, čimpanze, paunove, vidre, fose i emue. Na taj način, životinje u ovim slasnim jesenskim plodovima nailaze na komadiće mesa, crviće, grožđice, orašasto voće i sl. – pišu iz ZOO vrta.

– Prva se radionica izuzetno svidjela članovima Udruge studenata biologije “ZOA” iz Osijeka te smo je, na njihovu inicijativu, organizirali i drugi puta, a ove nedjelje učinit ćemo isto i po treći puta sa studentima ekonomije – zaključuju.

Pogledajte iz fotografija što čeka studente, a kasnije i životinje…

Foto: ZOO vrt Osijek

Facebook Comments