19. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kristina Kuzmič lavandom reducira stres američkih predsjedničkih izbora!

1 min read
Sinoć je tako legla na krevet i prekrila se cvjetovima lavande, dodajući da isti, kako su joj rekli, pomažu reduciranju stresa izbora.
kristina kuzmič

Hrvatska najveća influencerica, Osječanka Kristina Kuzmič, svojedobna pobjednica kulinarskog show-a Oprah Winfrey, a danas apsolutna američka online zvijezda s višemilijunskim auditorijem na brojnim društvenim mrežama, objavila je sinoć komičan ‘post’ na Instagramu, a kako se i ona teško nosi s američkim izborima za predsjednika, odnosno cijelom situacijom oko prebrojavanja glasova za Trumpa i Bidena.

Naravno, učinila je to zabavno, kao i uvijek, ali sugerirajući da je i njoj dosta cijele situacije oko prebrojavanja i osporavanja glasova američkih predsjedničkih izbora. Psihoza je stigla i do njezinih vrata.

Inače, Osječanka vrlo često i vrlo pozitivno ističe da je iz Osijeka i Hrvatske, hvali našu obalu, hranu, život…, ali sve više pripada Americi, a gdje uz online publiku vrlo često ima i dvoranske nastupe, a s komičnim pristupom roditeljskim problemima, uz savjete majkama i ženama kako broditi životnim situacijama.

Sinoć je tako legla na krevet i prekrila se cvjetovima lavande, dodajući da isti, kako su joj rekli, pomažu reduciranju stresa izbora.

Inače, za razliku od brojnih drugih američkih zvijezda, Kristina Kuzmič, osim ako nam je promaklo, nije ususret ili za vrijeme izbora i brojanja glasova, niti u jednom trenutku dala naslutiti tko je njezin izbor…

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments