29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Priprema za lokalne? Tramišak se kandidirala za potpredsjednicu HDZ-a Osijeka!

1 min read
- Dragi prijatelji, na unutarstranaškim izborima koji će se održati 22. studenoga 2020. godine kandidirala sam se za potpredsjednicu HDZ-a Grada Osijeka... - napisala je Tramišak.

Ministrica EU fondova Nataša Tramišak, putem Facebook-a je široj javnosti objavila svoju kandidaturu za potpredsjednicu HDZ-a Grada Osijeka, a što neodoljivo sugerira ojačavanje gradske organizacije stranke ususret lokalnim izborima sljedeće godine. Obzirom da Natašu Tramišak gradska i županijska javnost doživljava uglavnom pozitivno, da ju prati glas radoholičarke, HDZ je evidentno posegnuo za ‘teškim naoružanjem’.

– Dragi prijatelji, na unutarstranaškim izborima koji će se održati 22. studenoga 2020. godine kandidirala sam se za potpredsjednicu HDZ-a Grada Osijeka, kako bi u zajedništvu s jasnom vizijom za prosperitet, demografski oporavak i pokretanje razvoja grada doprinijela političkoj snazi Grada Osijeka – napisala je Tramišak na Facebook-u i nastavila…

– Zajedničkim snagama, znanjem i voljom jačat ćemo Osijek kako bismo mu vratili pokretačku snagu cijele Slavonije, Baranje i Srijema.
Vratit ćemo Osijek na put gospodarskog, ekonomskog, znanstvenog, društvenog i kulturnog prosperiteta i radit ćemo za sve stanovnike našeg Osijeka, za sve stare i mlade, majke i očeve, ljude koji imaju vizije, rješenja i snove. Spremno preuzimam odgovornost i dat ću sve od sebe kako bi naš Osijek bio središte i srce naše prelijepe Slavonije, Baranje i Srijema – zaključila je Tramišak.

Kandidatura za potpredsjednicu zacjelo pretpostavlja vodeće mjesto i dalje u rukama Ivana Radića. A tko će sve biti kandidati na lokalnim izborima? Daleko je to…

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments