2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Prije susreta s Dinamom, Osijek ostao bez 5 igrača! Koronavirus!

2 min read
Iako Nenad Bjelica ne vodi osobnu borbu s Dinamom i Zoranom Mamićem, nakon što su njih dvojica izmjenili nekoliko 'otrovnih' rečenica u novinama prije nekog vremena, Bjelica je baš imao priliku stručnošću i znanjem pokazati što želi. Sada je taj 'duel' kompromitiran, jer Bjelica nema sve snage na raspolaganju.

Petorica igrača preskočiti će susret s Dinamom, potom i onaj u Puli, kao i utakmicu s Rijekom. NK Osijek je danas ostao bez pet igrača, a koji su dobili pozitivne nalaze testa na prisutnost virusa Sars-CoV-2, a usljed čega neće moći nastupiti.

Iako Nenad Bjelica ne vodi osobnu borbu s Dinamom i Zoranom Mamićem, nakon što su njih dvojica izmjenili nekoliko ‘otrovnih’ rečenica u novinama prije nekog vremena, Bjelica je baš imao priliku stručnošću i znanjem pokazati što želi. Sada je taj ‘duel’ kompromitiran, jer Bjelica nema sve snage na raspolaganju.

– Odmah se postupilo u skladu s epidemiološkim mjerama i igrači s pozitivnim testom su poslani u samoizolaciju – javlja službena stranica NK Osijek o današnjem događaju i dodaje…

– Zaraženih virusom Covid-19 diljem Hrvatske ovih je dana u najvećem broju od početka pandemije. To je trenutna realnost od koje je teško „pobjeći“ i u sportu, posebice nogometu koji je ipak globalno najrašireniji. I u NK Osijek se probio novi val korone, pa je posljednjim testiranjem utvrđeno kako je pozitivno pet naših igrača. Dakako da se postupilo u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i svi su oni odmah po dobivenim nalazima poslani u samoizolaciju. Podrazumijeva se da nitko od njih neće konkurirati za predstojeći subotnji derbi s Dinamom, kao ni za utakmice koje su na rasporedu idućega tjedna kada Osijek gostuje prvo u Puli, a potom i u Rijeci – zaključuju.

Foto: OsijekExpress.com

Facebook Comments