19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kićo dobio prvu spomen ploču u Osijeku! Postavili ju Branitelji kulture i tradicije…

1 min read
Puno hvala na pomoći pri postavljanju spomen ploče vlasniku Krunoslavu koji je pomagao i donosio gips, olovku, ljestve i sl. za popravak pogrešnog tipla. Puno hvala u naše ime i Kićino’, poručuju članovi udruge - piše nadalje Novi list

Pripadnici udruge Branitelji kulture i tradicije i obožavatelji nedavno preminulog glazbenika postavili su spomen ploču posvećenu Krunoslavu Kići Slabincu na njegovoj kući u Osijeku, iz koje je započeo svoju karijeru – piše riječki Novi list, a što je preneseno i podijeljeno u Facebook grupi KOKS – Klub Osječanina Krunoslava Slabinca.

Članovi udruge napominju da su imali problema oko postavljanja ploče. ‘Ima se problema, jer ima jedan grad koji onemogućava spomen obilježje ljudima koji su pronijeli glas o tome gradu. Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli, mislimo da su to odradili sa srcem i zdušno (Danijel, Bero Zoki i udruga Branitelji kulture i tradicija). Puno hvala na pomoći pri postavljanju spomen ploče vlasniku Krunoslavu koji je pomagao i donosio gips, olovku, ljestve i sl. za popravak pogrešnog tipla. Puno hvala u naše ime i Kićino’, poručuju članovi udruge – piše nadalje Novi list, a cijeli članak možete pročitati OVDJE.

Foto: Youtube (screenshot)

Facebook Comments