29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Župa sv. Vinka Pallotija moli: Vratite nam vrata! Nisu bila za baciti!

1 min read
...vrata su 'dobila noge'. I crkva moli da ih 'pošteni nalaznik' vrati. Osim ako već nije kasno i ako se ista nisu 'pretvorila u energiju'...
crkva

Župa sv. Vinka Pallottija iz Vinkovaca ostala je bez hrastovih ulaznih vrata. U posljednje vrijeme ondje se izvode različite vrste radova i vrata su u jednom trenutku, iščitava se iz objave, morala biti skinuta, ali ne s namjerom da ih se baci, već vrati na njihovo novo mjesto u izvjesnom trenutku. Ali, vrata su ‘dobila noge’. I crkva moli da ih ‘pošteni nalaznik’ vrati. Osim ako već nije kasno i ako se ista nisu ‘pretvorila u energiju’… Daj Bože da nisu. Uostalom, evo cijele objave s Facebook-a.

– Hrastova ulazna vrata nestala iz prolaza kod Đurine dvorane. Ne vjerujem da ih je netko ukrao. Možda je mislio da su za baciti pa ih je spasio. Međutim, ona nam jako trebaju za pregraditi predvorje same dvorane. Kako su uzeta, neka se tako i vrate. Hvala. Bilo bi dobro da nam javite ako ste nešto vidjeli – napisali su na Facebook-u iz Župe, a kao poruku ‘nalazniku’ vrata ili eventualnim svjedocima.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments