29. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Osijeku razbojništvo na Badnjak!

1 min read
Da pojednostavimo... izvjesni razbojnik je trgovkinju, koja je radila na Badnjak, iznenadio i prijeteći joj uzeo više od 1.000 kuna. Ako i nije velika materijalna šteta, svakako je velika svaka druga, da upropasti i Badnjak i Božić.

Reći će netko kako iznos nije velik, kao i da se ne spominje u izvješću prijetnja kakvim hladnim ili vatrenim oružjem, ali za onoga tko se našao pod prijetnjama i razbojništvom ništa od ovoga nije bilo ni malo ni beznačajno, Naime…

Jučer, 24. prosinca, oko 10,20 sati, u Osijeku, nepoznati maskirani počinitelj je uz prijetnju djelatnici trgovine uzeo više od 1.000 kuna – javlja Policijska uprava Osječko-baranjska, dodajući…

Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem – zaključuju iz policije.

Da pojednostavimo… izvjesni razbojnik je trgovkinju, koja je radila na Badnjak, iznenadio i prijeteći joj uzeo više od 1.000 kuna. Ako i nije velika materijalna šteta, svakako je velika svaka druga, da upropasti i Badnjak i Božić.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments