18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

HNK Osijek Petrinji šalje prihod večerašnjeg koncerta, a ‘silvestarski’ otkazuje iz poštovanja!

1 min read
HNK u Osijeku odgađa Koncert na Silvestrovo, zakazan za 31. prosinca u 18 sati, do daljnjega - zaključuju iz osječkog HNK-a.

Razorni potres koji je pogodio područje Sisačko-moslavačke županije ujedinio je cijelu Hrvatsku u želji da pomogne pogođenom području i stanovništvu kako bi što lakše prebrodili posljedice ove teške elementarne nepogode. I Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku se pridružuje akciji pomoći pogođenim mjestima donacijom cjelokupnog prihoda od večerašnjeg Novogodišnjeg koncerta, kako bi olakšali najpotrebitijima s toga područja ovu iznimno tešku situaciju u kojoj su se našli – javlja jutros priopćenjem osječki HNK i dodaje…

Hrvatska je opet pokazala svoje veliko srce organizirajući se u najkraćem mogućem vremenu. I djelatnici našega kazališta, priključivši se ovoj akciji solidarnosti, žele pokazati stanovništvu pogođenog područja da nisu sami i da su i kulturni djelatnici osječkog kazališta uz njih. Suosjećajući sa žiteljima Sisačko-moslavačke županije zbog prirodne katastrofe potresa koja ih je pogodila, HNK u Osijeku odgađa Koncert na Silvestrovo, zakazan za 31. prosinca u 18 sati, do daljnjega – zaključuju iz osječkog HNK-a.

Foto: Google Street View (screenshot)

Facebook Comments