18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija traži svjedoke jučerašnje prometne sa smrtnom posljedicom

2 min read
...na križanju Ulice Stjepana Radića i Europske Avenije u Osijeku, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 82-godišnji pješak...

dig

Jučer, 30. prosinca oko 6,35 sati, na križanju Ulice Stjepana Radića i Europske Avenije u Osijeku, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 82-godišnji pješak – javlja ponovno danas policija iz Osijeka, a sa ciljem poziva eventualnim svedocima..

U cilju utvrđivanja svih činjenica nastanka prometne nesreće, molimo sve svjedoke i osobe koje mogu dati korisne podatke da se osobno jave u postaju Prometne policije Osijek, ili na broj telefona 031 / 237-112 ili 192 – zaključuje policija.

Podsjetimo…

Jutros u 6:38 sati na križanju Radićeve i Europske Avenije u Osijeku smrtno je stradao pješak, koji je, prema dostupnim informacijama za trajanja ‘crvenog svjetla’ prelazio cestu. Nesretni pješak poginuo je na mjestu u nailasku automobila. Pješak je imao 82 godine. Prometna nesreća se dogodila u blizini Gradske i sveučilišne knjižnice u Osijeku.

Više informacija iz policijskog priopćenja…

Danas, 30. prosinca oko 6,35 sati, na križanju Ulice Stjepana Radića i Europske Avenije u Osijeku, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 82-godišnji pješak. Naime, očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da je 82-godišnji pješak prelazio preko obilježenog pješačkog prijelaza za vrijeme trajanja crvenog svjetla za pješake te je na njega naletio osobni automobil kojim je upravljao 27-godišnjak. Na mjestu događaja je 82-godišnjak smrtno stradao, a očevid na mjestu događaja obavila je očevidna ekipa Policijske uprave osječko–baranjske uz rukovođenje Općinskog državnog odvjetnika – stoji u priopćenju…

Foto: Čitatelj

Facebook Comments