29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ženi se ‘Malajski tapir’! Pravi je sretnik! Jer, pristala je Matea!

2 min read
Matea Košćak je, sukladno dostupnim infomacijama na internetu, završila diplomski studij Odjela za fiziku u Osijeku, ponosi se 'titulom' mag. educ. phys. et inf. Sudjelovala je na natjecanjima iz informatike, autorica je znanstvenog rada Procjena godišnje efektivne doze u stambenom objektu u Donjem Miholjcu, vlasnica obrta..., ukratko - jednako uspješna kao i njezin odabranik :)
malajski tapir ivan rado matea koscak

‘Malajski tapir’ aka. Ivan Rado, najpoznatiji osječki ‘gamer’ i ‘Youtuber’, a s više od 260.000 pratitelja na svom Youtube-u kanalu, još oko 140.000 na Instagramu, brojkama koje ga čine i jednim od najvećih u Hrvatskoj, godinama pripada samo jednoj, lijepoj Mateji Košćak, a posljednja njihova objava na društvenim mrežama veli i da je Matea pristala uz ponajboljeg nacionalnog ‘Youtubera’ provesti život. Čestitamo!

– One sekunde kad me pobjedila u ‘crossbar izazovu’, znao sam da ju moram zaprositi – napisao je Ivan Rado na Instagramu, dočim se trenutkom prošnje, negdje na lijevoj obali Drave, po fotografiji na Instagramu negdje vrlo blizu između mosta i ‘Kopike’, pohvalila i Matea.

– ‘The one’ when he proposed and she said – yes. On 03.12.2020. my life changed forever. Love you @malajskitapir. 8 years and ‘beskonačno’ – napisala je Matea Košćak na Instagramu.

Obje njihove objave su skupile tisuće reakcija u vrlo kratkom vremenu. Svi čestitaju redom lijepom osječkom paru na objavi i namjeri 🙂

Inače, Ivan Rado, makar akademski obrazovan i profesionalno drugačije definiran, ‘kruh zarađuje’ igranjem igara i snimanjem video sadržaja. Nije to lak posao. Valja svaki puta biti domišljatiji i kretivniji no zadnji put. A to nije ’10 deka salame’, nije nešto što se sipa iz rukava i s lakoćom isporučuje…

Na pitanje ‘Koliko si najviše vremena proveo igrajući neku videoigru?’ Tapir je odgovorio sljedeće: “Pa, previše za javnost. Sigurno više od 10 ili 15 sati” – piše svojedobno o ‘Malajskom tapiru’, u razgovoru s njim, Joomboos.24sata.hr.

Matea Košćak je, sukladno dostupnim infomacijama na internetu, završila diplomski studij Odjela za fiziku u Osijeku, ponosi se ‘titulom’ mag. educ. phys. et inf. Sudjelovala je na natjecanjima iz informatike, autorica je znanstvenog rada Procjena godišnje efektivne doze u stambenom objektu u Donjem Miholjcu, vlasnica obrta…, ukratko – jednako uspješna kao i njezin odabranik 🙂

A zašto je Ivan Rado ‘Malajski tapir? “Svaki put kada me netko pita to pitanje, bude mi sve više žao što nemam nekakav zanimljiviji ili zabavniji odgovor koji bi vjerujem više ispunio očekivanja. Ostalo je uz mene još od srednje škole kada smo u društvu smišljali lude scenarije kad bi nam bilo dosadno na satu, što je nažalost znalo biti poprilično često” – kazao je svojedobno u razgovoru kojeg je objavio PoslovniPlus.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments