Pon. sij 25th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Svećenik iz Slakovaca: ‘Nisam mu ljubovao sa ženom, samo sam čuo urlike’!

2 min read
- Te večeri zazvonio mi je telefon. Nazvala je A.V. Čuo sam riječi: “Sada ću te ugušiti”, vrištanje. I njezin urlik: “Dođite po mene.” Nije bilo vremena zvati policiju, došao sam pred njenu kuću - govori svećenik
crkva

Tek nekoliko dana kasnije mediji su prenijeli što se dogodilo i tada se zapravo doznalo kako su Josip Varga i njegov sin Tomislav prijetili supruzi, odnosno majci, Amaliji i svećeniku Mrnareviću. Sve se zapravo događalo 27. prosinca u večernjim satima pred obiteljskom kućom Vargi u Komletincina – piše danas Večernji list, a kao nastavak priče u kojoj su brojni mediji izvijestili o obiteljskom naseilju u Otoku, gdje je lokalni šef Stožera Civilne zaštite kod kuće zatekao ženu i svećenika, bez da je itko sugerirao što je svećenik ondje radio…

Nekoliko dana poslije svega svećenik Mrnarević kaže kako su Josip Varga i njegov sin Tomislav i njemu i Amaliji Varga prijetili da će ih ubiti. – Čekam hoće li će se njezin suprug pojaviti i ubiti me. Ako se nađete u toj situaciji, nitko vas ne može zaštiti. More je komentara o mom “grijehu”,  ljudi se zabavljaju i posprdno komentiraju. Ne znam hoću li zbog takvih napisa izgubiti svećeničku službu i naći se na ulici. I ne znam hoću li poludjeti od stresa i može li moja psiha ovo izdržati. Bio sam u ratu kao klinac, živim sa vlastitom depresijom, rekao je za Večernji list Mrnarević.

Svećenik odlučno demantira da je u vezi sa spomenutom ili bilo kojom drugom ženom, da je pred njezinu kući došao na poziv, a kao psihoterapeut, što također obrazovnjem jest. Također, demantira da se žena nalazi kod njega u ovom trenutku.

– Te večeri zazvonio mi je telefon. Nazvala je A.V. Čuo sam riječi: “Sada ću te ugušiti”,  vrištanje. I njezin urlik: “Dođite po mene.” Nije bilo vremena zvati policiju, došao sam pred njenu kuću. Ona je stajala vani zajedno sa ekipom koja me čekala. Svakom od njih sam prišao, pogledao u oči i rekao: “A.V. sada odlazi i nitko joj više od Vas neće prijetiti!” Neobično, bilo ih je trojica. Nijedan nije krenuo fizički na mene. Mogli su mi učiniti što su htjeli. Zašto nisu? Svaki zlostavljač se boji kada ga netko pogleda u oči i kaže: “Dosta!” U javnosti je to predstavljeno kao da sam “zatečen” u njezinoj kući i priča je prikazana u najprljavijem svijetlu, prisjeća se Mrnarević za Večernji list, a cijeli članak čitajte OVDJE.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments