24. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Grad poziva prijave ‘zlatnog pira’, ali svečani prijam tek kada bude dozvoljeno!

1 min read
Dodatne upute i pojašnjenja svi zainteresirani mogu dobiti na 229-241 ili 099 218 36 93 - javlja Grad na svojoj mrežnoj stranici.

Svake godine Grad okupi sugrađanke i sugrađane koji slave 50 godina braka, što im je namjera i ove, ali tek kada epidemiološke mjere dopuste. pa ipak, prijave se mogu i trebaju izvršiti, za sve one koji žele biti dijelom svečanog prijama i obilježavanja ‘zlatnog pira’…

– Kako trenutne okolnosti ne dopuštaju okupljanje, svečani prijam održat ćemo kada se za to stvore epidemiološki preduvjeti, a o točnom datumu svi prijavljeni bit će na vrijeme obaviješteni. Stoga pozivamo bračne parove s područja grada Osijeka koji su vjenčani tijekom 1970. godine da se do 31. siječnja 2021. prijave na jedan od sljedećih načina:

– kopiju vjenčanog lista ili izvoda iz Matične knjige vjenčanih dostave poštom na adresu Grad Osijek, Ured Gradonačelnika, Kuhačeva 9, 31000 Osijek s naznakom „Prijava za proslavu 50. godišnjice braka“ te uz to prilože svoju adresu i broj telefona;

– scan vjenčanog lista ili izvoda iz Matične knjige vjenčanih pošalju na mail info@osijek.hr s naznakom „Prijava za proslavu 50. godišnjice braka“ te uz to prilože svoju adresu i broj telefona.

– Dodatne upute i pojašnjenja svi zainteresirani mogu dobiti na 229-241 ili 099 218 36 93 – javlja Grad na svojoj mrežnoj stranici.

Foto: Google Street View (screenshot) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments