Pet. velj 26th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Grad Osijek traži higijeničarsku službu za skupljanje lešina životnja!

2 min read
Onaj tko dobije posao, u dvoje godine može od ovog posla 'inkasirati' pribiližno 200.000 kuna. Razumije se, postoji čitav niz uvjeta koje ponuditelji moraju ispuniti i to naprosto nije posao za one bez odgovarajućih alata i standarda.

Ovo ‘garant’ niste znali!? Jasno nam je svima da to netko mora obaviti, ali možda se nismo pitali tko… Grad Osijek putem mrežne stranice uputio je poziv Poziv na dostavu ponuda za higijeničarsku službu, a kojoj je namjena skupljanje životinjskih lešina na omeđu Grada. Lešine su podijeljenje u dvije kategorije, ovisno o kilaži, do i iznad 50 kilograma.

Zanimljivo, Grad Osijek računa s manjim lešinama u broju od 350 komada godišnje, dočim ovih težih može biti i do 1.000. Jer, nije riječ samo o skupljanju lešina po cesti, već higijeničar, sukladno stavkama ugovora, reagira na poziv veterinarske i sanitarne inspekcije također…

Onaj tko dobije posao, u dvoje godine može od ovog posla ‘inkasirati’ pribiližno 200.000 kuna. Razumije se, postoji čitav niz uvjeta koje ponuditelji moraju ispuniti i to naprosto nije posao za one bez odgovarajućih alata i standarda.

– Predmet ovog ugovora je pružanje usluga higijeničarske službe na području Grada Osijeka koje obuhvaćaju: – skupljanje lešina životinja na području Grada Osijeka i njihovo neškodljivo uništavanje (redovan-svakodnevan obilazak i prema pozivu Naručitelja, pravnih i fizičkih osoba i veterinarske i sanitarne inspekcije) – stoji između ostalog u prijedlogu Ugovora, a koji će biti potpisan s izvođačem.

– Za svaku sakupljenu i prevezenu lešinu dostavlja se potvrda ovlaštene osobe da je sakupljena lešina zbrinuta na zakonom propisan način – također je dijelom novog Ugovora.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments