16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Gospođo, karticu Vam je našao kandidat za gradonačelnika. Javite mu se na Facebook-u…’

1 min read
Dijalog između njih se zacjelo nastavio 'u inboxu', jer više ni Kušec i Jukić nisu ništa napisali, a debitna kartica je očigledno pronašla vlasnicu.

Kušec i njegov sin su jučer našli i vratili debitnu bankovnu karticu izvjesnoj Osječanki, a koja ga je ‘posijala’ negdje negdje blizu obilaznice…

Prije nekoliko tjedana ovakva objava ne bi bila zanimljiva, ali otkako je Goran Kušec postao gradonačelnički kandidat SDP-a, svaka Facebook objava pretendenta na čelno mjesto Osijeka postala je praćena.

A možemo se i našaliti… Pošten političar!? 🙂 Ili, da je moju našao, ne bih mu se ni javio, nek podmiri ‘minus’ sam 🙂

– Es wird bekant gegeben! Daje se na znanje – počeo je s duhovitim otklonom jučer objavu Kušec, a koja će biti malo nakon toga podijeljena 45 puta…

– Šetajući naše pse, prije nekih pola sata na travnatoj šetnici, između Kninske ulice i obilaznice, negdje uz ogradu, a bliže nadvožnjaku, moj je sin u travi pronašao debitnu karticu Maestro Zagrebačke banke gđe Marice Jukić. ‘Šerajte’ obavijest, kartica je kod mene i čeka na vlasnika. Pozdrav svima i k’o što veli moj lega Dovla – Veseli i zdravi bili… – napisao je Kušec, a vlasnica se pod objavom javila 40-tak minuta poslije.

Dijalog između njih se zacjelo nastavio ‘u inboxu’, jer više ni Kušec i Jukić nisu ništa napisali, a debitna kartica je očigledno pronašla vlasnicu.

Foto: Youtube & Facebook (screenshot) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments