Pet. tra 23rd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Influencerice ‘napale’ Osijek! Nika Ilčić, Sara Seifert…

1 min read
Nika se na fotografijama pojavljuje u Tvrđi, u Batini, kod spomenika, a Sara... Pojma nemamo.

Možda epidemija ima prste u tome, a budući da je putovanje izvan granica Hrvatske otežano, ali je činjenica kako se u Osijeku svako toliko uprizore poznati hrvatski infuenceri i influencerice, da bi ih u posljednjem tjednu bilo najmanje troje vrlo aktivnih i praćenih.

Saru Seifert, Vukovarku koja se pojavila u hrvatskoj realityju i ‘twerkanjem’ zaprepastila Martinu Tomčić, prati više od 76.000 ljudi. Njoj Osijek svakako nije daleko i svako toliko se uprizori ovdje, ako je suditi po lokaciji u njezinim objavama na Instagramu, no zacjelo je češće u Zagrebu, a budući da sve više ima sponzoriranih objava i profesionalnih snimanja.

Divan grad divna ja – napisala je na Instagramu Nika Ilčić, uz fotografiju iz Osijeka, a koja sama sebe, na toj društvenoj mreži formalno vodi kao osobu iz Beograda, dočim je poznato kako ovu mladu djevojku, koju prati 182.000 ljudi, medijska hrvatska scena prepoznaje kao jednu od najutjecajnijih domaćih influencerica, koja je govorila za Index.hr i o načinu naplate usluga reklamiranja, odnosno koliko je svojedobno objelodanjeno pregovaranje klijenta i influencera realno. Na Youtube-u ju prati čak 273.000 ljudi.

A koji je razlog dolaska i jedne i druge u Osijek, vjerujemo da ćemo doznati u nekom od skorih video zapisa. Nika se na fotografijama pojavljuje u Tvrđi, u Batini, kod spomenika, a Sara… Pojma nemamo.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments