2. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ivan Radić i formalno objavio kandidaturu za gradonačelnika Osijeka

2 min read
- Uporna sam osoba, ne odustajem, spreman sam dati svo svoje vrijeme, snagu..., a kako bih bio kotačić koji će pomoći da se Osijek vrati na mjesto kojem pripada - nastavio je HDZ-ov kandidat.

Mladi HDZ-ov kadar, saborski zastupnik, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a, 34-godišnji Ivan Radić i formalno je od danas kandidat za gradonačelnika Osijeka, a pošto je svoju kandidaturu ‘urbi et orbi’ predstavio u prostoru osječkog OLT-a, prenoseći događaj i uživo na društvenoj mreži Facebook.

– Ivane, sjećaš se kada sam na prošlim izborima rekao kako prvo moramo preokrenuti trendove u Osječko-baranjskoj županiji. Uspjeli smo. Sljedeći na redu je Osijek. Evo, imaš priliku transformirati i okrenuti negativne trendove u Osijeku u pozitivne. Stojim ti na raspolaganju, sa znanjem i iskustom, stojim na raspolaganju s Vladom Republike Hrvatske, ministrisom koja je ovdje (Nataša Tramišak nap.a.), s premijerom (Andrej Plenković nap.a.)… Ta sinergija, ta vertikala koju imamo, moramo ju iskoristiti. Čeka te ozbiljan posao, u kojem ćemo ti svi zajedno pomoći. Osijek stagnira, može i mora bolje, želim ti sreću – među ostalim je u svom nastupnom obraćanju rekao Župan Osječko-baranjski Ivan Anušić, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i potpredsjednik stranke.

– Kao što je moj prijatelj Anušić rekao, krenuli smo u promjene na razini Osječko-baranjske županije, tu smo uspjeli, trendovi su krenuli pozitivno, bolje…, a sada je vrijeme za Grad Osijek – počeo je u predstavljanju gradonačelnički kandidat HDZ-a Ivan Radić.

– Zajedno kao tim možemo od Osijeka učiniti ‘hit-grad’. Možemo iz godine u godinu gurati Osijek postati najboljim u svim kategorijama – nizao je Radić, obraćajući se prethodno riječima zahvale ministrici, županu, Josipu Škoriću iz Hrvatskih cesta, direktoru kampanje, brojnim drugima…

– Kako se NK Osijek danas bori za prvaka Hrvatske, tako će se i Osijek, kao grad, u jako kratkom vremenu boriti za vodeće mjesto u Hrvatskoj – nizao je Ivan Radić, tvrdeći da se Osijek u ovom trenutku ne nalazi na vodećim pozicijama u brojnim segmetima, dodajući – Uporna sam osoba, ne odustajem, spreman sam dati svo svoje vrijeme, snagu…, a kako bih bio kotačić koji će pomoći da se Osijek vrati na mjesto kojem pripada – nastavio je HDZ-ov kandidat.

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments