Pet. tra 23rd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vodoinstalater Osijek, vaš partner u vodoinstalaterskim radovima

3 min read
Vodoinstalater Osijek obavlja sve vrste vodoinstalaterskih radova u Osijeku i okolici. Preko 20 godina iskustva i rada na području grada, okolice i cijele Osječko-baranjske županije i brojni zadovoljni korisnici jamstvo su kvalitete našeg rada i to nas svrstava u vrh vodoinstalaterske struke na ovom području.

Vodoinstalater Osijek korisnicima pruža uslugu brzog pronalaska kvalitetnog majstora vodoinstalatera. Naime, svima kad-tad zatrebaju vodoinstalaterske usluge. Problemi s odvodom, sanitarijama i vodnim instalacijama mogu se dogoditi svakome, u bilo koje vrijeme. U takvim situacijama ljudi najčešće traže od obitelji, kolega i prijatelja preporuku dobrog majstora ili okušaju sreću u pretrazi putem interneta.

Dostupni smo i putem društvenih mreža

Često do majstora ne uspiju doći, a ako i uspiju, on bude prebukiran, nedostupan ili nešto treće. To su stvarna iskustva koja su nas potaknula na to da korisnicima omogućimo dostupnost na više različitih kanala komunikacije, uključujući i digitalne kanale – web stranicu, e-mail, Facebook i Instagram. Google pretraga dovest će vas do naše web stranice.

Ukratko, više nećete biti prepušteni sami sebi kad vam se ukaže potreba za vodoinstalaterskim uslugama, nego ćete u svega par klikova doći do nas i našeg majstora.

Osim telefonskim putem, dostupni smo za kontakt i putem e-maila te Facebook poruka. Naše korisnike rado potičemo da nam bez ustezanja prilikom kontakta dostave i fotografiju oštećenja ili mjesta gdje je nastao problem, ako su u mogućnosti. Na taj način nam odmah daju uvid u problem i ponekad možemo odmah pomoći i savjetom i konzultacijom prije samog dolaska na adresu.

Pristupačne cijene vodoinstalaterskih usluga

Uz brzu reakciju i kvalitetnu uslugu, nudimo i pristupačne cijene vodoinstalaterskih usluga. Svjesni smo i situacije u državi i svijetu i platežne moći korisnika u gradu Osijeku i županiji te su naše cijene prilagođene tome i uvijek ih nastojimo držati korektnima.

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga na jednom mjestu

Vodoinstalater Osijek obavlja sve vrste vodoinstalaterskih radova u Osijeku i okolici. Preko 20 godina iskustva i rada na području grada, okolice i cijele Osječko-baranjske županije i brojni zadovoljni korisnici jamstvo su kvalitete našeg rada i to nas svrstava u vrh vodoinstalaterske struke na ovom području. Iako smo povremeno obavljali radove i izvan županije, uključujući i radove na moru, orijentirano smo primarno na naš grad Osijek i njegovu okolicu.

Obavljamo sve, od odštopavanja odvoda, preko montaže perilica rublja i suđa do servisiranja i ugradnje, odnosno zamjene električnih bojlera. Ugrađujemo i zamjenjujemo i sve vrste cijevi, sanitarija i slavina. Uz to, obavljamo i složenije zahvate kao što je adaptacija kupaonice. Upravo je ovo jedna od traženijih usluga, osobito tijekom proljetnog razdoblja.

Renoviranje kupaonice nije mali korak i zahtijeva određeno financijsko ulaganje, ali isplati se u potpunosti iz razloga što značajno podiže kvalitetu svakodnevnog života te iskustvo i zadovoljstvo korištenja kupaonice. S obzirom na to da kupaonicu koristimo svi svakodnevno, važno je da budemo zadovoljni i estetskim i funkcionalnim segmentima.

Za sve to je potreban i majstor vodoinstalater s iskustvom i znanjem, a mi se rado stavljamo na raspolaganje svima koji su zainteresirani unaprijediti i obnoviti svoju kupaonicu.

Kako do nas?

Našim novim i potencijalnim korisnicima omogućili smo da nas kontaktiraju na više načina, a uz sve to, na našoj web stranici dostupni su detalji o uslugama koje nudimo te naš blog, gdje se mogu pronaći korisni savjeti i informacije o održavanju vodnih instalacija i sanitarija te montaži istih, odštopavanju odvoda u kućnoj radinosti i sl.

Mnogi naši korisnici preferiraju kontaktirati nas putem Facebook inboxa, a nerijetko dobivamo i upite putem e-maila, što od privatnih, što od poslovnih subjekata. Pozdravljamo sve načine na koje naši korisnici komuniciraju s nama, upravo zbog njih smo se i prilagodili komunikaciji modernog doba i na taj način se približili svim generacijama korisnika koji mogu zatrebati našu pomoć.

Kontakt podaci:

Vodoinstalater Osijek

Adresa: Sjenjak 137, 31000, Osijek

Telefon: 098 979 2755 

E-mail: vodoinstalaterosijek@gmail.com

Duštvene mreže

Vodoinstalater Osijek Facebook

Vodoinstalater Osijek Instagram

Vodoinstalater Osijek Youtube

Foto: Vodoinstalater Osijek

Facebook Comments