Sri. lip 23rd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Slavonac iz Tenje: Oštro demantiramo špekulacije! Ne idemo u Superligu!

2 min read
Za one koji eventualno ne znaju, Superliga je natjecanje koje su oformili najjači i najbogatiji europski klubovi, a zbog čega je UEFA 'dobila rogove' i čijim će igračima zabraniti igranje za reprezentacije. U pitanju su, ukratko: City, Spursi, United, Arsenal, Milan... Ekipa iz Tenje je vrhunski 'poderala' sportsku vijest dana, tjedna, godine...

Urnebesnu objavu imaju danas iz Tenje na Facebook-u. Ovako dobro se rijetko tko našali. Dakle, vrh! Slavonac iz Tenje, inače ‘petoligaš’, odnosno član 2. županijske lige, danas je Facebook-u oštro demantirao da su oni jedni od tri tajna kluba, a koja bi se mogla naći u Superligi.

Za one koji eventualno ne znaju, Superliga je natjecanje koje su oformili najjači i najbogatiji europski klubovi, a zbog čega je UEFA ‘dobila rogove’ i čijim će igračima zabraniti igranje za reprezentacije. U pitanju su, ukratko: City, Spursi, United, Arsenal, Milan… Ekipa iz Tenje je vrhunski ‘poderala’ sportsku vijest dana, tjedna, godine…

– Dragi sportski prijatelji, suočeni sa službenom objavom o kreiranju nogometne Super Lige šaljemo ovu objavu za medije. NK Slavonac Tenja štiti prije svega interese lokalne zajednice u skladu s važećim propisima HNS-a, FIFA-e i UEFA-e te ne planira sudjelovati u paralelnom (neodobrenom) natjecanju. Svjesni smo da se objavom 12 klubova osnivača i s 3 tajna kluba osnivača javljaju špekulacije da smo mi jedan od 3 tajna kluba – ovim putem javno garantiramo da nismo među tih 15 klubova. NK Slavonac misli globalno, a djeluje lokalno. I dalje nastavljamo s našom klupskom strategijom te prenosimo izjavu našeg predsjednika Josipa Mihaljevića:

”NK Slavonac je nedavno obilježio 90 godina svog postojanja, što je respektabilna obljetnica.Trenutno se seniorska momčad natječe u 2.ŽNL, a dječje selekcije u kvalitetnoj ligi mladeži. Najviše nas veseli što u dječjim kategorijama nastupa gotovo stotinu djece, a okosnicu seniorske momčadi čine lokalni momci iz Tenje. Moja osobna uloga u klubu je organizacija stručne sportske strukture kluba (sportski direktor, trener i voditelj škole nogometa) te da s upravom radim na privlačenju sponzora, uspješnih poduzetnika iz Tenje i okolice koji će osigurati ostvarenje svih klupskih ciljeva na dobrobit naše zajednice. Trenutni ciljevi kluba su: kompletno dovršiti izgradnju i opremiti svlačionice do jeseni 2022. godine, plasirati se sa seniorskom ekipom u viši rang natjecanja, održati kvalitetu rada omladinskog pogona” Sportski pozdrav! – napisali su.

Vaš autor još umire od smijeha…

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments