Sri. lip 23rd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

I Bjelica ususret utakmici s Dinamom ‘napao’ Superligu: Mislim da nikada neće zaživjeti!

1 min read
...pročitajte što je šef struke Osijeka Nenad Bjelica imao za reći o 'novom proizvodu bogatih klubova, Superligi.

Osijek u srijedu u 20:30 sati igra protiv Dinama. To je naša ‘Superliga’, to je naš, osječki ‘super trenutak’ za približiti se tituli. No, prije nego se osvrnemo na sraz ‘bijelo-plavih’ i momčadi GNK Dinamo Zagreb, pročitajte što je šef struke Osijeka Nenad Bjelica imao za reći o ‘novom proizvodu bogatih klubova, Superligi.

– Mislim da nikada neće zaživjeti. Mislim da je to pritisak velikih momčadi, koje je ‘korona kriza’ jako pogodila. Vjerujem da će pobijediti nogomet i da takva liga neće zaživjeti te da će se nastaviti s Ligom prvaka, u ovom ili nekom drugom formatu. Prije svega želim to nogometu i navijačima koji su najvažniji dio, ne novac već navijači – kazao je trener Osijeka Nenad Bjelica.

A u Gradskom vrtu Osijeku slijedi sudar s Dinamom. Osijek je drugi, s dva boda manje od vodećeg Dinama, inače s utakmicom manje. U najgorem scenariju za Osijek to je hipotetskih 5 bodova prednosti. Osijek može u srijedu ‘otkinuti’ 3. Riječ je o možda ključnom dvoboju u borbi za naslov prvaka.

– Motiviran sam pobijediti. Nema razlike igramo li protiv Slaven Belupa, Hajduka ili Dinama. Sigurno da u bodovnom značenju nije obična utakmica, ali nešto emocionalno mi nije važna. Želimo pobijediti. Nakon toga ostaje nam još šest utakmica u kojima moramo pobijediti. Tako da ništa ovom utakmicom neće biti riješeno – veli Bjelica.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)

Facebook Comments