Sub. svi 15th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Eleni Foureira komentirala izdanje Katarine Baban u TLZP!

2 min read
Nije puno, ali nije ignorirala :)

– ‘Ajme koliko sam bila oduševljena ovim kostimom! I još uvijek jesam! Djelujem kao ono – polugola (realno i jesam), ali koliko tu imaaa detaljaaaa!!! A s ovom perikooom?! A s plesačima oko menee!! A ma sa svime! Drago mi je da sam baš s ovim nastupom otvorila ovu sezonu! Što kažete, kako je bilo? – pitala je sinoć odmah nakon nastupa u ‘show-u’ Tvoje lice zvuči poznato Katarina Baban ‘fanove’ na Instagramu, dodajući i to da se boji reakcije pjevačice koju je utjelovila… Katarina Baban izvela je Il ritmo psicodelico.

– Nadam se da ako Eleni Foureira ikad vidi ovaj nastup da neće bit “majko mila, ‘ko joj dade mene?? – napisala je osječka glumica Katarina Baban, označavajući pjevačicu u ‘post-u’.

Eleni Foureira je grčka (ciparska) pjevačica i plesačica, s više od 1.000.000 pratitelja na Instagramu. Rekao bi čovjek da će Grkinja lako ‘promašiti’ taj ‘tag’, no nekadašnja članica grčke skupine Mystique, s kojom se razišla ’09. godine i otpočela samostalnu karijeru, izdala prvi album ’10., a sada s pet albuma hara top ljestvicama, pogledala je objavu i zacjelo video s nastupa Katarine Baban i reagirala na Instagramu dvama ‘smajlijima’.

Nije puno, ali nije ignorirala 🙂 Evidentno joj se sviđa 🙂

Eleni Foureira predstavljala je ’18. godine Cipar na Euroviziji i ostvarila najbolji ciparski rezultat ikada.

Razumije se, Katarina Baban je od kolegica glumica, ali i pjevačica s hrvatske estrade pobrala niz komplimenata za svoj nastup.

Inače, kada je riječ o Osječanima u ‘show-u’, Maro Roth je nastupio kao Lenny Kravitz, sa skladbom I belong to you.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments