29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kušec sutra organizira biciklijadu i snimanje spota i kaže: Svi su pozvani!

1 min read
Ruta biciklijade, a koju će, nema sumnje, pratiti brojne kamere, sa zemlje i iz zraka, kretati će se od Olimpije iz Donjeg Grada, sve do Hipodroma u Retfali, na Pampasu.

SDP-ov gradonačelnički kandidat Goran Kušec, kao i njegove zamjenice, pozvali su danas putem Facwbook-a građanske i građane Osijeka da im se pridruže sutra na biciklijadi i snimanju promotivnog videa o Osijeku kao biciklističkom gradu. U pozivu se ne spominje snimanje promotivnog spota za njega kao kandidata, već za video kojeg, zacjelo, namjerava u perspektivi ponudi ‘urbi et orbi’ na upotrebu.

– Biciklirati je zdravo, zato vas pozivamo da nam se pridružite sutra, u četvrtak, 29.04. na biciklijadi i snimanju promo video Osijeka – biciklističkog grada! Pridružite nam se sa svojim biciklima na cijeloj ruti ili na nekom od zaustavnih punktova. Polazak je u 16.30 h ispred Olimpije na zelenom polju, završetak na Hipodromu u Retfali. Snimanje ćemo oplemeniti brojnim detaljima, a ruta je na slici! – napisao je Kušec na Facebook-u.

Ruta biciklijade, a koju će, nema sumnje, pratiti brojne kamere, sa zemlje i iz zraka, kretati će se od Olimpije iz Donjeg Grada, sve do Hipodroma u Retfali, na Pampasu. Gupčevom ulicom će voziti do Luke Tranzit, Promenadom do Tvrđe, potom Pješačkog mosta i Vodenice, a onda od Rokove crkve Strossmayerovom ulicom do Strme. Otud se biciklijada spušta prema Pampasu.

Foto: Facebook & Youtube (screenshot)

Facebook Comments