18. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Gdje za ‘1. maj’ po meso, sokove, pivo…? Radno vrijeme trgovina u Osijeku!

1 min read
Benzinske pumpe 'šljakaju' uglavnom kao i inače, napose one kojima je radno vrijeme ionako 24/7 od 0 do 24. Ljekarna u centru je dežurna 'od jutra do sutra', neće raditi Portanova i Avenue Mall, kao što neće ni Emmezeta i Pevex, ali zato trgovine robom široke potrošnje uglavnom rade.

Trgovine u Osijeku na Međunarodni praznik rada – rade! Uglavnom. Za njih ne vrijedi 1. svibnja. Ali, za nas će to u konačnici biti dobro, jer uvijek nešto nedostaje. No, imajmo poštovanja prema ‘tetama’ koje na ‘1. maj’ neće roštiljati.

Benzinske pumpe ‘šljakaju’ uglavnom kao i inače, napose one kojima je radno vrijeme ionako 24/7 od 0 do 24. Ljekarna u centru je dežurna ‘od jutra do sutra’, neće raditi Portanova i Avenue Mall, kao što neće ni Emmezeta i Pevex, ali zato trgovine robom široke potrošnje uglavnom rade. Tek će ponešto radno vrijeme biti kraće, gdjegod kao nedjeljom.

Kaufland – od 7 do 18

Interspar – od 8 do 21 (Kružni tok i Svilajska), od 7 do 21 (Trpimirova i Strossmayerova)

Lidl – od 8 do 14

NTL – od 8 do 13

Metro – od 7 do 13

Konzum – od 8 do 13 (Vijenac, Žuto naselje, Džema, Jelačićev trg, Vukovarska, Kaštelanska), od 8 do 17 (Sjenjak, Strossmayerova, Tijardovićeva, Opatijska, Gacka, Trg)

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments