28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Mlinarević predstavio program i suradnike, Bubala, Šimića, Požegu…

1 min read
U njegovu stručnom timu za gospodarstvo je Krešimir Bubalo, inače i nositelj liste za Gradsko vijeće Domovinskog pokreta, te Miroslav Šimić, koji je bio saborski zastupnik Mosta. U timu za upravljanje ljudskim resursima je Željko Požega...

Nezavisni kandidat za osječkoga gradonačelnika Berislav Mlinarević u ponedjeljak je na konferenciji za novinare predstavio program i suradnike te poručio da je uvjet za bolju budućnost Osječana promjena vlasti i modela upravljanja gradom.

“Osijeku treba snažno vodstvo, volja, odlučnost i ljubav prema gradu, ustrajnost, energičnost i znanje. Vrijeme je za novo lice – pravo lice grada“, rekao je Mlinarević i dodao da je uvjet za bolju budućnost Osječana promjena vlasti i modela upravljanja gradom.

U njegovu stručnom timu za gospodarstvo je Krešimir Bubalo, inače i nositelj liste za Gradsko vijeće Domovinskog pokreta, te Miroslav Šimić, koji je bio saborski zastupnik Mosta. U timu za upravljanje ljudskim resursima je Željko Požega, timu za sigurnost i sport Tomislav Bilandžić, timu za suradnju s organizacijama civilnog društva, prevenciju ovisnosti i socijalno poduzetništvo Tomislav Mišetić te u timu za skrb o hrvatskim braniteljima i suradnju s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata Marko Jonjić.

(…)

(Hina)

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments