29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Rijeka ljubavi: Ušteđevinu Ene Šarac njezina majka darovala dječaku koji želi bicikl!

2 min read
- Dragi naši prijatelji, dobročinitelji, donatori i svi sugrađani našeg lijepog Grada naš mali šestogodišnji korisnik, dijete samohrane majke želi svim srcem dječji bicikl. Ponosno pokazuje kako je uštedio 0,60 kn da si kupi bicikl i voza se sa svojim prijateljima.Molimo Vas za donaciju jednog bicikla kako bi ispunili želju našem malom korisniku i vratili radost i osmijeh na njegovo dječje lice da vidi da je voljen i da nije zaboravljen - javili su.

Mogli ste posljednjih dana vidjeti objavu Rijeke ljubavi, a o dječaku koji s nekoliko lipa u ruci počinje štedjeti za bicikl. Ali, veliko srce majke preminule Osječanke, heroine Ene Šarac, takav tužan prizor nije htjelo gledati, javljaju danas iz Rijeke ljubavi. Naime, majka Ene Šarac darovala je Eninu ušteđevinu, a koju je ona do smrti skupljala za svoje sitne željice, kako kaže. I bicikl bi mogao postati stvarnost…

– Naša draga sugrađanka, majka velikog borca heroine Ene Šarac donirala je 1.100,00 kn, ušteđevinu koju je Ena skupljala za neke svoje male željice. Nakon naše objave da imamo šestogodišnjeg dječaka čija je velika želja da si kupi bicikl, gospođa Šarac odmah se javila na telefon Udruge sa željom da ušteđevinu naše heroine Ene donira za kupovinu bicikla i slatkiša za malenog korisnika „Rijeke ljubavi“. Ena je trpijela bolove i više bila u bolnicama nego kod kuće, ali je bezgranično pomagala drugima, ponajviše bolesnima, i za svakoga imala savjet ili riječ utjehe. Ta mala djevojčica vrlo je rano postala uzor svima onima koji se u ovome svijetu bore za život; za ono što je najvrijednije, za dostojanstvo, za dobro u ljudima, pokazujući svojim djelima koliku bezgraničnu ljubav ima u sebi. Naša draga Ena duboko je u našim srcima i nosit ćemo je dok god postojimo.Veliko HVALA!!! – napisali su na Facebook-u iz Rijeke ljubavi, a ‘potpisala’ predsjednica Štefica Čučak.

Podsjećamo, nekoliko dana ranije iz Udruge su podlijelili fotografiju dječaka s ‘lipicama’ u šaci…

– Dragi naši prijatelji, dobročinitelji, donatori i svi sugrađani našeg lijepog Grada naš mali šestogodišnji korisnik, dijete samohrane majke želi svim srcem dječji bicikl. Ponosno pokazuje kako je uštedio 0,60 kn da si kupi bicikl i voza se sa svojim prijateljima.Molimo Vas za donaciju jednog bicikla kako bi ispunili želju našem malom korisniku i vratili radost i osmijeh na njegovo dječje lice da vidi da je voljen i da nije zaboravljen – javili su.

Sada je jedan san bliže realizaciji…

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments