28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: Dimnjak roštilja zapalio ugostiteljski objekt! Petrijevčanima pomagali Valpovčani!

1 min read
Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrijevci i Valpova, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće o događaju - zaključuje se u policijskom priopćenju.

Jučer, 23. svibnja, oko 8,30 sati, u blizini mjesta Petrijevci, uslijed isijavanja topline iz dimnjaka roštilja, došlo je do požara na zgradi ugostiteljskog objekta – javlja danas PU OBŽ i nastavlja…

U požaru je izgorio krov te su nastala velika oštećenja unutrašnjosti prostorija ugostiteljskog objekta. Pravna osoba iz Osijeka oštećena je za nekoliko stotina tisuća kuna. 

Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrijevci i Valpova, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće o događaju – zaključuje se u policijskom priopćenju.

– Danas 23.5. u 10:10 h dobivamo dojavu od Centra 112 da je potrebna ispomoć DVD-u Petrijevci na požaru krovišta na Satničkom ribnjaku. Na intervenciju izlazimo sa ‘pick-upom’, navalnim vozilom, autocisternom i autoljestvom, s 15 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije izvršili smo unutarnju navalu sa jednim mlazom – javlja na Facebook-u DVD Valpovo i dodaje niz fotografija…

Foto: DVD Valpovo, Facebook (screenshot)

Facebook Comments