19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dokkica Vas poziva večeras na Zoom predavanje “Roditelj u ulozi mentora”

1 min read
Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati putem naše e-adrese: podrska@dokkica.hr ili na mob. 099/ 748 2532 - javljaju iz Dokkice, a ususret vrlo zanimljivom predavanju.
majka sin roditelj

Predavanje pod nazivom „Roditelj u ulozi mentora”održat će se u srijedu 26. 5., u 18 sati preko platforme Zoom, a broj je sudionika ograničen. Molimo zainteresirane roditelje da svoje sudjelovanje najave ispunjavanjem obrasca za prijavu na našoj mrežno stranici, kako bismo im dostavili poveznicu za pristup predavanju. Za predavanje „Roditelj u ulozi mentora” nećemo izdavati potvrde o sudjelovanju. Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati putem naše e-adrese: podrska@dokkica.hr ili na mob. 099/ 748 2532 – javljaju iz Dokkice, a ususret vrlo zanimljivom predavanju.

– Na našem posljednjem predavanju u ciklusu, kojeg provodimo u sklopu trogodišnjeg programa „Alternativni centar podrške za djecu i roditelje”, govorimo o jednoj temi koja ponekad zna biti “škakljiva” roditeljima –  o njihovoj ulozi mentora. Kada su u pitanju djeca, najčešće želimo saznati konkretna rješenja ili načine reagiranja u točno određenim situacijama, no ponekad rješenje zahtjeva promjenu u nama samima i našem doživljaju situacije. Zašto nam je to ponekad teško, kako se nositi s vlastitim emocijama i kako briga o sebi može pomoći vašem djetetu tema je našeg ovomjesečnog predavanja. Govorimo o utjecaju ranih životnih iskustava na naše današnje uloge, poput ove roditeljske te spominjemo mogućnosti koje kao pojedinci imamo za nošenje s pojedinim situacijama. Sve dosadašnje teme koje smo prošli objedinit ćemo kroz perspektivu roditelja i najčešćih roditeljskih izazova.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments